Haar en Make-up
| Rijssen
Anne Great Hair

Wat leuk, jullie gaan trouwen! En zoek je nog iemand voor je haar of make-up? Mijn naam is Anne-Greeth en ik ben sinds 1 januari officieel mijn eigen bedrijf als haarstyliste gestart. Ondertussen is daar ook visagie bijgekomen.

ANNE GREAT HAIR is niet iets wat van de 1 op andere dag is ontstaan. Ik deed al geruime tijd kapsels bij vrienden. Maar ook bij vrienden van vrienden en kennissen. Ik merkte dat ik van mooie kapsels creëren en tevreden klanten veel energie krijg. En ben daarom heel blij dat ik de stap gezet heb om het professioneel te doen! Meerdere cursussen gevolgd en al zo veel bijgeleerd! Ik ben altijd bezig/druk, enthousiast en perfectionist en alleen tevreden als jij dat ook bent. En verder leer ik je graag kennen tijdens een proefsessie!

Doen wat je leuk vind is enorm belangrijk. En ik ben daarom ook heel blij dat ik al zoveel aanvragen heb ontvangen van bruiden! Word je blij van mijn foto’s? Kijk dan ook eens op mijn instagram, stuur mij een berichtje en ik stuur je graag mijn brochure toe!

"Mooie kapsels creeren en jouw dag en gevoel compleet maken".
- Anne-Greeth -

Nieuwenhuisstraat 48
7462 MN, Rijssen

Google Maps

VOLG ONS OP

"Mooie kapsels creeren en jouw dag en gevoel compleet maken".
- Anne-Greeth -
Daarom kies je voor Anne Great Hair

zowel haar als visagie

divers in alle stijlen