Catering
| Hengelo
Flooresso

Willen jullie een bijzondere ontvangst voor jullie gasten? Huur dan een barista van Flooresso in! Je haalt niet alleen de heerlijkste koffies, verse theeën en lekkernijen in huis, maar ook een bijzondere en sfeervolle ervaring voor jullie gasten. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Met een mobiele koffiebar kan Flooresso op iedere gewenste locatie uit de voeten. Overdekt, in een tuin, een tent? Alles kan! De heerlijkste koffie, cappuccino of latte macchiato bereid door een gecertificeerde top-barista op jullie bruiloft… Dat wilt jij toch ook!

Floor Jager heeft de gave om van iedere gelegenheid een feestje te maken. Als barista serveert zij de heerlijkste koffiecreaties, als gastvrouw verzorgt zij jullie gasten op haar unieke, enthousiaste en professionele wijze. Creatief & klantgericht! Flooresso is creatief en flexibel; er wordt met jullie mee gedacht om de sfeer te creëren die perfect bij jullie bruiloft. Of het nu gaat om een aankleding in sfeer, aansluitend bij jullie dag of een origineel nieuw drankje… Flooresso regelt het voor jullie!

Met een mobiele koffiebar kan Flooresso op iedere gewenste locatie uit de voeten. Overdekt, in een tuin, een tent? Alles kan!
- Floor Jager -
06 - 51 89 23 48
https://www.flooresso.nl/

M.R. P.J.Troelstrastraat 42
7556 EM, Hengelo

Google Maps

VOLG ONS OP

Met een mobiele koffiebar kan Flooresso op iedere gewenste locatie uit de voeten. Overdekt, in een tuin, een tent? Alles kan!
- Floor Jager -
Daarom kies je voor Flooresso