Fotografie
| Hengevelde
IK Fotografie

Een trouwreportage waarin je puur wordt vastgelegd door twee awardwinnende fotograferen?

Op jullie mooiste dag willen jullie genieten van het momenten jullie dierbaren om jullie heen. IK fotografie begrijpt dat en we zorgen ervoor dat die speciale momenten vast worden gelegd. Spontane bruidsfotografie met oog voor detail en compositie door twee enthousiaste award winnende bruidsfotografen. Ons enthousiasme en energie komen goed van pas om niet alleen jullie, maar ook jullie familie, vrienden of collega’s ongedwongen en authentiek op de foto te zetten. Geen stoffige, stijve “verplichte” foto’s.

IK fotografie staat voor karaktervolle foto’s, waarbij IK fotografie de nadruk legt op ongedwongenheid. Op een bruiloft gebeurt er van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf vast te leggen. IK werkt altijd met twee fotografen, zodat geen moment verloren gaat en dat je bij de mooie momenten foto’s van twee kanten hebt. Jullie willen elkaars blikken toch terug kunnen zien bij bijvoorbeeld de ontmoeting?

Ons doel is jullie een fotoreportage te geven, waarbij jullie genieten van het moment en waarbij jullie en je dierbaren verrast en geraakt worden door het eindresultaat. Pure en persoonlijke foto’s met oog voor detail en een originele compositie.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan hebben wij een fantastisch Destination Wedding pakket voor jullie klaar liggen!

Zeggen jullie ook ‘ja IK wil’ ? We zijn benieuwd naar jullie plannen 🙂

"Wij zorgen voor een fotoserie, waardoor jullie je trouwdag keer op keer kunnen beleven".
- Ilona en Rene -
06-30696802
06-48084466
www.ikfotografie.nl

Bomhof 68A
7496 BH , Hengevelde

Google Maps

VOLG ONS OP

"Wij zorgen voor een fotoserie, waardoor jullie je trouwdag keer op keer kunnen beleven".
- Ilona en Rene -
Daarom kies je voor IK Fotografie

Oog voor detail en compositie

Twee award winnende fotografen

Pure en persoonlijke foto's

jullie eigen webpagina