Babs
| Nijverdal
Judith Konings Trouwt

Jullie gaan trouwen, te gek!

Jullie zijn uniek. Jullie liefdesverhaal is uniek. Hoe mooi is het dan als elk facet van jullie bruiloft laat zien wie jullie zijn als bruidspaar?

Ceremonie
Hoogtepunt van jullie trouwdag is absoluut jullie ja-woord. De ceremonie is het prachtige verhaal daar naartoe. Jullie willen natuurlijk een ceremonie die helemaal bij jullie past. Dan hebben jullie een ceremoniespreker nodig die alle tijd neemt om jullie echt te leren kennen. Iemand die tussen de regels door kan luisteren. Iemand die woorden kan geven aan wie jullie zijn en de juiste woorden vindt om jullie liefde te beschrijven.

Passie
Mensen trouwen, het doet mijn hart sneller kloppen. Het is precies het vak waarin mijn passie voor taal, verlangen naar verbinding en liefde voor het podium samenkomen. Ik geniet ervan om mensen mee te nemen in een verhaal. Of dit nu sprekend of zingend is.

Woorden van liefde
Als ceremoniespreker geef ik woorden aan jullie liefde. Jullie liefdesverhaal vertaal ik in een beeldend verhaal, een sprookje haast. Soms zet ik de tijd even stil. Om extra aandacht te geven aan een bijzonder moment. Dit doe ik door kleine gedichtjes te schrijven. Ook in jullie ceremonie zal ik gedichten verweven, gedichten over jullie en jullie liefde.

Ultiem persoonlijk
Jullie wensen en dromen vertaal ik in een prachtige, persoonlijke ceremonie. De romantiek spat ervan af, de mascara gaat het verliezen, ogen zullen stralen en wat zal het relaxed zijn. Genieten! Precies zoals jullie van tevoren hadden gehoopt. Ik geniet graag met jullie mee.

Enthousiaste groet,
Judith Konings

'Mensen trouwen, het doet mijn hart sneller kloppen.'
- Judith Konings -
06 - 41 11 34 47
www.judithkoningstrouwt.nl

Hoge Dijkje 14
7442 AE, Nijverdal

Google Maps

VOLG ONS OP

'Mensen trouwen, het doet mijn hart sneller kloppen.'
- Judith Konings -
Daarom kies je voor Judith Konings Trouwt

Oor voor detail

Passie voor taal

Liefde voor het vak

Vol enthousiasme