Catering | Locaties
| Harbrinkhoek
Kampkuiper

Jullie mooiste dag vieren bij Kampkuiper? Het is mogelijk zoals jullie dat willen! Omdat wij geloven dat iedere bruiloft uniek is, met eigen wensen, aandachtspunten en invullingen stellen wij graag, samen met jullie, een geheel op maat gemaakte dag samen!

Zoeken jullie een originele trouwlocatie in Twente voor jullie huwelijksvoltrekking? Een van de mooiste trouwlocatie van Twente is de Kroezeboom op de Fleringer Es, hier kun je onder de takken van een van de oudste en beschermde karakteristieke eiken boom naast een kapelletje, officiëel je huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Het is bij Kampkuiper ook mogelijk om voor de wet te trouwen binnen in ons restaurant of buiten bij de vijver.

Onze trouwlocatie ligt in een schitterende omgeving. De prachtig stijlvolle zalen, culinaire mogelijkheden en de bijzondere entourage zorgen er op zichzelf al voor dat jullie bruiloft een uniek feest wordt. Trouwen jullie op een eigen locatie? Dan verzorgen wij ook graag de catering, wij kunnen in alles voorzien en denken graag met jullie mee!

"Nostalgie is het toverwoord! Onvergetelijk genieten van jullie mooiste dag".
- Philip en Michon -
0546 - 629 962
www.kampkuiper.nl

Almeloseweg 113
7615 NA, Harbrinkhoek

Google Maps

VOLG ONS OP

"Nostalgie is het toverwoord! Onvergetelijk genieten van jullie mooiste dag".
- Philip en Michon -
Daarom kies je voor Kampkuiper

Unieke ceremonielocatie

Trouwen voor de wet

Schitterende omgeving

Catering op locatie