Catering
| Wierden
Kolenboertje

Een trouwdag is beleving, de mooiste dag van je leven en dat wil je vieren met vrienden, collega’s en familie. Het eten tijdens de trouwdag moet onderdeel uitmaken van de totale beleving en daarbij kunnen de BBQ-meesters van Kolenboertje een perfecte rol spelen. Ben je op zoek naar een fantastisch diner op je eigen of externe locatie? Kolenboertje maakt de mooiste gerechten waarbij alle gangen inclusief het dessert van die prachtige keramische BBQ’s komen. Ben je opzoek naar een trouwfeest met verschillende hapjes van de BBQ? Het BBQ-tapas programma van Kolenboertje is zo uniek dat hier nog lang over nagepraat zal worden.

Kolenboertje werkt volgens het concept pure BBQ beleving waardoor we rekening kunnen houden met alle dieetwensen. Voor jonge kinderen hebben we speciale programma’s. Met pure BBQ-beleving bedoelen we topkwaliteit vlees en vis met groenten van de grill zonder sausjes of marinades. Wil je een keer iets anders? De trend van 2021-2022 is het samen bereiden van de verschillende hapjes of het diner waarbij in masterclass vorm voor de gasten die willen deelnemen wordt gegrild. De tips and tricks van onze BBQ-meesters zullen ervoor zorgen dat barbecueën voor de gasten die meedoen nooit meer hetzelfde zal zijn. Volledig verzorgd of een stukje live-cooking met entertainment behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Het BBQ Meesterschap programma van Kolenboertje zal zorgen voor een fantastische culinaire ervaring op deze onvergetelijke dag!

"Wij verzorgen een unieke beleving op jullie mooiste dag".
-Mark en Michelle-
085 - 023 0273
www.kolenboertje.nl

Beverdamsweg 2
7642 NZ, Wierden

Google Maps

VOLG ONS OP

"Wij verzorgen een unieke beleving op jullie mooiste dag".
-Mark en Michelle-
Daarom kies je voor Kolenboertje

Uniek BBQ tapas programma

pure beleving

smaakvolle gerechten

volledig verzorgd