Fotografie
| Hengelo
Manon Möller Fotografie

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Jullie gaan trouwen! Een leuke en spannende tijd is aangebroken en wat tof dat jullie mij bekijken als jullie bruidsfotograaf. Thuis noemen ze mij Mamarazzi, als we met ons gezin ergens naartoe gaan dan gaat de camera meestal ook mee.
Als tiener was ik al gefascineerd van het maken en krijgen van mooie foto’s, zowel voor als achter de camera. Ik ontdekte al snel dat het vastleggen van bijzondere momenten mij verwonderde. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet blijft het bij een vage herinnering. Een pasgeboren baby, een heel oud persoon of een prachtige bloem, alles is maar tijdelijk, behalve die goed gelukte of bijzondere foto. In 2020 ben ik zelf getrouwd met de liefde van mijn leven! Nu begrijp ik pas echt hoe waardevol de foto’s van jullie trouwdag voor jullie zullen worden.

Overal om mij heen zie ik prachtige details die ik graag fotografeer. Voor sommige een doodgewone plek, kan in mijn ogen al een perfecte foto opleveren. Dit doe ik ook voor jullie, op jullie grote dag. Zoveel mogelijk mooie, spontane, intieme en sfeervolle momenten vastleggen.

Wanneer jullie interesse te hebben in mij als jullie bruidsfotograaf, zullen we vooraf eerst een kennismakingsgesprek plannen. Op deze manier kunnen we bespreken wat de wensen zijn en of we beide op één lijn zitten qua wensen. Het is immers jullie grote dag!
Dat moet perfect verlopen. Dus daar gaan we dan ook voor!

"Legt met zorg de herinnering vast. Spontane, creatieve, natuurlijke en sfeervolle bruidsfotografie."
- Manon Möller -
06 - 13 77 35 53
www.manonmollerfotografie.nl

M.a. de Ruyterstraat 1
7556 CW , Hengelo

Google Maps

VOLG ONS OP

"Legt met zorg de herinnering vast. Spontane, creatieve, natuurlijke en sfeervolle bruidsfotografie."
- Manon Möller -
Daarom kies je voor Manon Möller Fotografie