Fotografie
| Nijverdal
Mike Rikken
Fotograaf Mike Rikken is een zeer ervaren trouwfotograaf en kent in de afgelopen 25 jaar de klappen van de zweep. Hij is een prettig persoon, is betrouwbaar en komt altijd zijn afspraken na ! Mike werkt met de nieuwste Canon apparatuur maar heeft in geval van nood altijd meerdere reserve camera's / lenzen mee.
Op de dag zelf heeft hij alles onder controle, kent nauwelijks stress en zorgt met de nodige humor voor een prettige sfeer. Vraag ook gerust naar de 'mooi weer garantie' want ook dat is speciaal in de wereld van de trouwreportages !!!
Zijn fotografie kun je omschrijven als een stijl die uniek is, waarbij traditioneel warme romantische beelden samenkomt met een modern stoer industriële uitstraling, maar waar vooral altijd de liefde van af spat en waar je jezelf kunt zijn op jullie huwelijk.
Hij gebruikt geen standaard bewerkings filters maar alle beelden zijn specifiek afgestemd op de sfeer van jullie trouwdag met als eindresultaat een fantastisch trouwalbum. Maak vrijblijvend een afspraak om te ontdekken of Mike voor jullie de ideale trouwfotograaf is.
ik maak foto's waar de liefde vanaf spat , maar waarop jullie altijd jezelf zijn
- Mike Rikken -
06 - 10 76 01 28
www.fotografiemikerikken.nl

Rossinistraat 137
7442 GX, Nijverdal

Google Maps

VOLG ONS OP

ik maak foto's waar de liefde vanaf spat , maar waarop jullie altijd jezelf zijn
- Mike Rikken -
Daarom kies je voor Mike Rikken

mooi weer garantie

ervaren en betrouwbaar

altijd alles onder controle

unieke beelden en locaies

mensenmens