Drukwerk
| Enschede
Presto Letterpress

Ja! Jullie gaan trouwen!
Kondig jullie trouwdag aan met een prachtige letterpress trouwkaart. De trouwkaart is het eerste wat jullie gasten te zien krijgen en zet de toon voor jullie bruiloft. Casual, feestelijk romantisch, chique of bohemian; ik help jullie graag aan een unieke uitnodiging exclusief voor jullie bruiloft en in de stijl die jullie voor ogen hebben.

Ik, Claudia, maak ambachtelijk, letterpress drukwerk. Al mijn letterpress kaarten druk ik op een oude drukpers. Dit is een ambachtelijke manier van drukken waarbij er een prachtig reliëf in het papier ontstaat. Dit geeft letterpress kaarten hun charme en een luxe uitstraling.
Naast trouwuitnodigingen bied ik een brede selectie letterpress drukwerk voor de receptie, zoals programma’s, naamkaartjes, menukaarten etc. Alles speciaal ontworpen voor jullie trouwdag.
Neem contact met me op voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag!

"Ik help jullie graag aan een unieke uitnodiging die past bij jullie speciale dag. Ambachtelijk gedrukt op de mooiste papiersoorten".
-Claudia-
06 - 51 90 89 41
www.prestoletterpress.nl/

Hoge Boekelerweg 116
7531 EG, Enschede

Google Maps

VOLG ONS OP

"Ik help jullie graag aan een unieke uitnodiging die past bij jullie speciale dag. Ambachtelijk gedrukt op de mooiste papiersoorten".
-Claudia-
Daarom kies je voor Presto Letterpress

Ambachtelijk, letterpress en folie drukwerk

Trouwstationery, alles volledig in stijl

Gratis ontwerp op maat

Keuze uit de mooiste papiersoorten