Fotografie
| Hengelo
Stance Fotografie

Yay! Jullie zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen! Gefeliciteerd! Kun je het je al inbeelden? Jullie samen, mooi gekleed, omringt door jullie favoriete mensen om samen te feesten, te lachen en te huilen, te dansen, te drinken, lekker te eten én gewoon simpelweg samen zijn om de liefde te vieren!

Ongetwijfeld zijn jullie opzoek naar (o.a.)de perfecte fotograaf om jullie verhaal zo goed mogelijk vast te leggen. En daarom op deze pagina beland, toch? Dat is al een goed begin! Want helaas vervagen herinneringen met de tijd en krijg je niet elke emotie en elke gebeurtenis op deze dag mee. En daarvoor ben ik. Om de locatie, de sfeer, die kleine momenten, die ene blik, die gigantische genietende glimlach, dat ontroerende moment en alle details vast te leggen. Van jullie én jullie gasten. Zodat jullie uiteindelijk een soort van ‘tijdmachine’ (trouwalbum) in handen hebben en jullie deze herinneringen blijvend kunnen koesteren en herbeleven.

​Avontuurlijke, intieme bruiloften, buiten, in het bos, in een kas, festival bruiloften, out of the box, met aandacht voor styling en een ontspannen, ongedwongen sfeer, zijn bruiloften waar ik bijvoorbeeld echt van hou. Bruiloften die net even ietsje anders zijn dan anders, maar die vooral echt bij jullie als stel past. Herkennen jullie je hierin? Dan zit dat al goed! Neem gerust een kijkje op mijn website of vraag voor meer informatie mijn trouwbrochure aan!

"Jullie liefde, verhaal, karakter, maar ook kwetsbare momenten doorvertalen & vangen in beeld is niet alleen mijn doel maar ook wat ik het allerliefste doe".
-Stance-
www.stancephotography.com

C.T Storkstraat 1
7553 AN , Hengelo

Google Maps

VOLG ONS OP

"Jullie liefde, verhaal, karakter, maar ook kwetsbare momenten doorvertalen & vangen in beeld is niet alleen mijn doel maar ook wat ik het allerliefste doe".
-Stance-
Daarom kies je voor Stance Fotografie

Aandacht voor licht, kleur en composities

Liefde voor detail en de schoonheid van kleine dingen

Non-traditioneel, warm, oprecht en verhalend

error: copyright, deze afbeelding mag niet worden gekopieerd