Babs
| Borne
Tot over je oren

Met welke taart kan ik jullie verleiden?
Dat is één van de eerste vragen die ik jullie stel voordat jullie gezellig bij mij thuis aanschuiven met koffie en lekkernijen voor een kennismaking. Het is namelijk heel belangrijk dat jullie je welkom voelen en genieten. Jezelf mag zijn, kan ontspannen en elkaar ongedwongen kan aftasten.

Voor mij geen ontmoetingen in wegrestaurants, hotelbars of skype-gesprekken. Ik hou van face to face in een huiselijke omgeving. Daardoor voel je meteen of er een klik is en zie je ook hoe ik in het echt over kom, mijn woonomgeving eruit ziet en ik volop de tijd neem! Mijn expertise?
Als je voor Tot Over Je Oren… kiest kun je ervan uit gaan dat we samen een bijzondere periode tegemoet gaan waarin ik jullie probeer zo goed mogelijk te kennen. Dit gebeurt door veel contact te hebben, echt te luisteren, heel veel tijd vrij te maken en jullie onwijs speciaal te vinden!

Tot over je Oren staat voor een persoonlijke huwelijksceremonie vol toewijding, enthousiasme en originaliteit die jullie samen met mij creëren. Een moment in je leven dat je altijd dierbaar blijft. Het is de klik tussen ons drieën, die de ceremonie tot een succes zal maken. Daar hebben we alle drie een aandeel in. Je voor elkaar openstellen en ideeën aandragen helpt daarbij. Op die manier krijgt de ceremonie de invulling zoals jullie dat wensen.
Ik wil alles van jullie weten en denk en droom maar wat graag mee over de ceremonie. Je zult merken dat al die kleine persoonlijke aandacht momentjes die ik jullie gedurende de komende maanden geef, nu net het verschil maken in beleving en ervoor zorgen dat we een bijzondere band aan gaan. Het avontuur naar de ceremonie toe is net zo belangrijk als de dag zelf!

Zeg JA tegen het leven met elkaar, de liefde voor elkaar en misschien ook wel JA tegen mij!

"Een trouwambtenaar die je zelf kiest, ongeacht de locatie waar je trouwt."
- Marianne Quint -
06 - 40 42 40 77
www.totoverjeoren.nl

Voorn 25
7623 KX, Borne

Google Maps

VOLG ONS OP

"Een trouwambtenaar die je zelf kiest, ongeacht de locatie waar je trouwt."
- Marianne Quint -
Daarom kies je voor Tot over je oren

Vrolijk

Spontaan

Begaan