Videograaf | Hengelo

Puur Geluk

Puur Geluk. De twee kleine woordjes zeggen het eigenlijk al. Ik leg alles vast wat geluk uitstraalt, op een zo natuurlijk mogelijke manier. En uiteraard hoort dé mooiste dag uit jullie leven, jullie bruiloft, daar ook bij!

Een trouwvideo is een prachtige manier om de belangrijkste dag van jullie leven vast te leggen en te bewaren. Bewegend beeld leeft. Het geeft je de kans om alles weer opnieuw te kunnen voelen, horen en zien. Een video van jullie bruiloft maakt het mogelijk eindeloos herinneringen op te halen aan die bijzondere momenten met al je dierbaren.

Mijn focus tijdens het maken van een trouwvideo ligt altijd heel erg op emotie en de sfeer van de dag. Ik vind het belangrijk dat jullie uiteindelijk een film ontvangen, waardoor jullie meteen alles weer kunnen herleven. Ik maak bij goed weer ook gebruik van een drone wat vaak een extra gaaf effect aan de film geeft. Daarnaast neem ik ook de audio van jullie geloftes op om de video net even dat stukje meer persoonlijkheid mee te geven. Dit alles doe ik zo onopvallend mogelijk. Op wat kleine momenten tijdens bijvoorbeeld de fotoshoot na, regisseer en laat ik alles zoals het is: puur.

"Ik haal mijn geluk uit het vastleggen van andermans geluk"
- Robin -
Robin

Daarom kies je voor Puur Geluk

  • focus op emoties
  • onopvallend maar enthousiast
  • inclusief drone beelden
  • muziek van jullie trouwdag
Dr. Ariënsstraat 19
7551 CJ Hengelo
Volg ons op: