Kleding
| Markelo
2ImpressU

2impressu is hét adres voor unieke bruidsmode, gevestigd in Markelo.

Weet je wat voor bruidsjurk je wilt, maar heb je dé jurk nog niet kunnen vinden? Wil je er zeker van zijn dat je iets unieks draagt op jouw dag? Of ben je zwanger en wil je een mooie japon die perfect past, misschien trouw je voor de tweede keer en wil je net even wat anders. Of ben je op zoek naar kleding voor de bruidsmoeder, én zelfs voor bruidegom kun je bij ons terecht voor mooie gelegenheidskleding!
Wij zijn er voor jou. Wij bieden een bijzonder concept in bruidsmode in ons atelier in Markelo; maatwerk bruidsmode. Samen met jou bespreken we jouw wensen en al passende komen we tot een prachtige, eigentijdse bruidsjurk.

2impressu heeft passie en liefde voor het vak. Dit in combinatie met ruim 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat we jouw mooiste trouwjurk kunnen maken. Naast dat wij jouw droomjapon tot in detail naar wens kunnen maken, kunnen wij deze stijl ook voortzetten in de accessoires. Bovendien pas je de bruidsmode in ons atelier in Markelo altijd alleen, uiteraard samen met de bekenden die je er graag bij wilt hebben. Jouw afspraak is altijd in privé-sfeer, met alle aandacht en tijd voor jou en je wensen.

"Met onze passie, liefde voor het vak en ruim 25 jaar ervaring , maken wij jouw bruidsjurk"
- Anja en Nicolette -
0547 - 363 400
www.2impressyou.nl

Grotestraat 2 Unit B & C
7475 AX, Markelo

Google Maps

VOLG ONS OP

"Met onze passie, liefde voor het vak en ruim 25 jaar ervaring , maken wij jouw bruidsjurk"
- Anja en Nicolette -
Daarom kies je voor 2ImpressU

Ruim 25 jaar ervaring

Oog voor detail

altijd exclusieve aandacht

ook voor bruidsgasten en de heren

error: copyright, deze afbeelding mag niet worden gekopieerd