Kleding
| Nijverdal
Bruidsboutique Josephine by Brenda

Trouwplannen? Dan ben je van harte welkom bij Bruidsboutique Josephine by Brenda, sinds meer dan 27 jaar dé romantische speciaalzaak in Nijverdal. Hier vind je de nieuwste collecties van nationale en internationale leveranciers. Klassiek, romantisch of trendy, extra sierlijk of een maatje meer – voor elke smaak en maat is er ruime keuze. Onze ervaren medewerkers helpen je in een ongedwongen sfeer om jouw droomjapon en de daarbij passende accessoires te vinden. Bruidsboutique Josephine by Brenda laat iedere bruid stralen.

Bij ons heb je keuze uit de volgende merken;
Adore by Justin Alexander
Ladybird
Lillian West
Morilee by Madeline Gardner
Sincerity
Sweetheart
White One by Pronovias Fashion Group
Zoek je een vintage bruidsjurk kijk dan een bij ons mooie merk Lillian West en White One. Hele mooie en romantische bruidsjurken vind je bij ons ook bij de merken Sincerity, Ladybird, Morilee en ons nieuwe merk Adore.
We kijken er naar uit om je te ontvangen in onze bruidsboutique en zorgen er voor dat jij een stralende bruid wordt! En als je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt, zorgen wij in ons eigen atelier ervoor dat jouw bruidsjapon precies op maat wordt gemaakt – zonder extra kosten uiteraard.

"Wij zorgen ervoor dat jij een stralende bruid wordt"!
-Brenda-
0548 - 619 144
www.bruidsmodejosephine.nl

Keizerserf 40
7442 MN, Nijverdal

Google Maps

VOLG ONS OP

"Wij zorgen ervoor dat jij een stralende bruid wordt"!
-Brenda-
Daarom kies je voor Bruidsboutique Josephine by Brenda

Ook voor een maatje meer genoeg keuze

eigen atelier

Altijd persoonlijk en eerlijk advies

Bruidslingerie, schoenen, en sieraden voor het complete plaa