Locaties
| Hellendoorn
Landgoed de Uitkijk
Ja, ik wil….. trouwen op een unieke locatie in Twente! De ceremonie kan buiten plaatsvinden, aan de rand van het heideveld op Landgoed de Uitkijk. Of trouw sprookjesachtig in het bos, onder de dikke boom bij de diepe zandkuil, die achter het hotel ligt. Bij minder mooi weer vindt de ceremonie binnen plaats, in één van de sfeervolle zalen met uitzicht op het bos. Decoreer de witte trouwstoelen met bloemen en plaats grote kleurrijke boeketten voor een romantische sfeer. Jullie ceremonie staat niet onder tijdsdruk. Neem alle tijd voor dit gedenkwaardige moment.

HUWELIJKSDINER
Geniet van een uitgebreid huwelijksdiner bij Landgoed de Uitkijk. Romantisch aan ronde tafels of schuif met z’n allen aan een lange tafel voor een sharing dinner. Samen proeven en delen. Het is allemaal mogelijk! Is het mooi weer, dan kan onze kok buiten koken boven open vuur. Loop langs het buffet en proef de lekkerste grill gerechten van de buitenkeuken. Zo creëer je een ongedwongen sfeer.

AVONDFEEST
Nodig vrienden en familie uit voor een spetterend huwelijksfeest bij Landgoed de Uitkijk.
Begin de avond met een feestelijk glas bubbels. De DJ of band speelt swingende muziek en er is genoeg plaats om lekker te dansen. De feestzaal heeft openslaande deuren naar een groot terras met heaters. Maak er een onvergetelijk feest van waar iedereen nog lang over na zal praten.

HUWELIJKSNACHT
Uiteraard wil je na een onvergetelijk huwelijksfeest nog lang niet naar huis! Dat hoeft ook niet, want jullie kunnen je huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite met bubbelbad. Familie en vrienden kunnen blijven overnachten in een van de 12 stijlvolle hotelkamers van Landgoed de Uitkijk. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en kunnen jullie nog gezellig napraten over deze unieke dag.
"Speciale momenten zijn er om te koesteren".
- Team, Landgoed de Uitkijk -
0548 - 654 117

WhatsApp

www.landgoeddeuitkijk.nl/trouwen

Hellendoornsebergweg 8
7447 PA, Hellendoorn

Google Maps

VOLG ONS OP

"Speciale momenten zijn er om te koesteren".
- Team, Landgoed de Uitkijk -
Daarom kies je voor Landgoed de Uitkijk

Bib gourmand restaurant

De gehele dag kan plaatsvinden op ons Landgoed

Trouwen midden in de natuur

Persoonlijke weddingplanner op locatie