Haar en Make-up
| Almelo
Ivonne Martinez

Beste aanstaande bruid,

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, je bent van harte welkom bij mij voor je complete bruidsstyling.

Je gaat trouwen! Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je allermooist uitzien. Een verzorgd bruidskapsel, de perfecte bruidsmake-up passend bij jouw persoonlijkheid en natuurlijk een passend advies en ondersteuning in alle mogelijkheden.

Naast dat je er stralend uit zal zien op je trouwdag zorg ik er ook voor dat je make-up voor de fotografie en videografie er goed uit zal zien, zo zal er de juiste balans zijn tussen mat en glans en werk ik alleen maar met professionele producten die geen SPF bevatten.

Naast je make-up, is ook je trouwkapsel heel belangrijk! Mocht het op je trouwdag plots gaan regenen, heel warm zijn, of een extreem hoge luchtvochtheid, ik pas mijn kennis en technieken hier dan op aan!

Jouw bruidsmake-up & bruidskapsel zal de hele dag houdbaar zijn en dat is de kracht van een Make-up Artist met een specialiteit op bruidsstyling.

Als ervaren bruidsstyliste verzorg ik op jouw trouwdag zowel je bruidskapsel als je bruidsmake-up bij je thuis of op locatie, zo kan je lekker ontspannen aan de grote dag beginnen.

"Op de mooiste dag van je leven, jezelf in de spiegel zien en heel mooi en vol zelfvertrouwen naar jezelf kijken, dat is mijn missie!"
- Ivonne -
06 - 19 41 62 52
www.ivonnemartinez.nl

Stationstraat 11, 9e (Java Toren)
7601 SN, Almelo

Google Maps

VOLG ONS OP

"Op de mooiste dag van je leven, jezelf in de spiegel zien en heel mooi en vol zelfvertrouwen naar jezelf kijken, dat is mijn missie!"
- Ivonne -
Daarom kies je voor Ivonne Martinez

10 jaar ervaring

Je krijgt het totale plaatje

Pré bruiloftmake-up - en haar advies

Professionele producten en tools