Weddingplanner
| Enter
Peper&Zout
Wauw, jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Nu gaat het beginnen, met een groot hart voor organiseren en stylen help ik jullie graag bij het waarmaken van jullie droomdag! Ik ben een nuchtere Twentse weddingplanner met liefde voor de liefde!

Jullie bruiloft tot in detail geregeld met een persoonlijke touch! Ik help jullie met alle liefde om jullie smaken samen te brengen en zo unieke herinneringen te creëren voor jullie en jullie gasten. Eigentijds, eigenzinnig en helemaal volgens jullie eigen stijl. Of je nu voor kleinschalig en romantisch gaan of voor uitbundig en groots, ik help jullie graag!

Door mijn ervaring met styling, kleur en het organiseren van events weet ik precies de juiste touch aan jullie bruiloft te geven. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek begrijp ik wat jullie voor ogen hebben en maak op basis daarvan een passende offerte. Laat het regelen over aan mij en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Naast het volledig weddingplanner zijn, kunnen jullie mij ook inhuren als ceremoniemeester of alleen voor de styling van jullie bruiloft!

"Mijn geluk zit in jullie mooiste dag persoonlijk te maken"
- Corrie Weijers -
06 - 200 33 823
www.peperenzout.nl

Rondweg 13A
7468 MD, Enter

Google Maps

VOLG ONS OP

"Mijn geluk zit in jullie mooiste dag persoonlijk te maken"
- Corrie Weijers -
Daarom kies je voor Peper&Zout

Liefde voor de liefde

Styling van jullie bruiloft

Unieke items voor de verhuur

Ceremoniemeester