Kleding
| Enter
Roetgerink mode en schoenen

In het allermooiste trouwpak jouw geliefde het jawoord geven? Onze vakkundige trouwpakspecialisten staan graag voor je klaar! Met passie voor het vak helpen wij jou graag met het samenstellen van het perfecte trouwpak in Twente.

Trouwen, één van de mooiste dagen in je leven, een bijzonder en uniek moment. Mogen adviseren bij het samenstellen van een trouwpak blijft voor ons speciaal. Het vinden van het perfecte trouwpak vraagt persoonlijke aandacht en dat bieden wij jou graag! In alle rust nemen wij uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en te ontdekken wat het beste bij jou – en jouw aanstaande – past. Heb je zelf al iets in gedachten? Geen probleem! Bespreek al jouw ideeën, want wij zijn er voor jou. Samen met jou zorgen wij ervoor dat jij er opperbest uitziet op de grote dag!

Een trouwpak voor iedereen, in iedere stijl!
Van een stijlvol trouwpak met alles erop en eraan tot een prachtig pak die je ook na jouw bruiloft prima kunt dragen. Of ga jij voor een trouwpak op maat, waarbij jij het hele pak tot in het kleinste detail zelf ontwerpt en samenstelt? Dankzij het uitgebreide assortiment pakken in verschillende stijlen, pasvormen en maten is er altijd een trouwpak dat perféct bij jou past! De perfecte fit, details naar wens? Voor onze meesterkleermakers is niets te gek! In ons eigen atelier worden al jouw verzoeken met de grootste zorg doorgevoerd. Trouwdatum, de naam van jouw geliefde, of misschien een voor jullie bijzondere tekst… Een persoonlijke borduring maakt jouw trouwpak nog specialer. Prachtige schoenen en stijlvolle accessoires maken jouw trouwpak compleet. Aan ieder detail wordt gedacht. In het allermooiste trouwpak het jawoord geven? Maak vrijblijvend een afspraak en kom gezellig langs. Wij heten je van harte welkom!

Zijn er bruidsvaders en/of getuigen die ook een prachtig pak nodig hebben? Wij helpen graag! Maak samen een afspraak als jullie het fijn vinden om de pakken op elkaar af te stemmen.

Kort over Roetgerink
Roetgerink Mode en Roetgerink Schoenen vormen samen met Brasserie R-1854 hét Modeplein van Twente. In onze mode- en schoenenwinkel bieden wij op ruim 6.500 m2 meer dan 450 Nederlandse en internationale merken voor dames, heren en kinderen. Bij ons vind je mode en schoenen in uiteenlopende stijlen, voor alle gelegenheden en altijd volgens de laatste trends. Heerlijk lunchen, een hapje en een drankje of gezellig dineren? Een bezoek aan Brasserie R-1854, met groot en zonnig terras, maakt een dagje shoppen bij Roetgerink compleet!

Van gratis parkeren, een kinderbioscoop en een gratis kopje koffie tot een eigen vakkundig atelier, de unieke Fashion & Food Cab en het gespecialiseerde maatwerk. Onze services maken de beleving en het shoppen uniek en aangenaam. Met passie voor het vak staan wij sinds 1854 graag voor jou klaar en doen wij graag ons uiterste best om jou een fijne, ontspannen Roetgerink-ervaring te geven.Lees ook onze blog over jouw allermooiste pak!

"Sinds 1854 staan wij graag voor je klaar met een gastvrije service en een unieke beleving."
- Team Roetgerink mode -
0547 - 381 766
www.roetgerink.nl

Dorpsstraat 148
7468 CR , Enter

Google Maps

VOLG ONS OP

"Sinds 1854 staan wij graag voor je klaar met een gastvrije service en een unieke beleving."
- Team Roetgerink mode -
Daarom kies je voor Roetgerink mode en schoenen

Vakkundig advies op maat

Persoonlijke aandacht

Eigen atelier

Persoonlijk detail door borduring