Styling en Verhuur
| Enschede
Tentenwerk

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En denk je daarbij Tentenwerk nodig te hebben? Nou: dat kan! Tentenwerk is ontstaan in 2012, toen de huidige eigenaar zelf ging trouwen. Het begon allemaal met 6 pagodetenten die voor de bruiloft in eigen tuin werden gekocht. De trouwplechtigheid vond zelfs plaats onder een prachtig wit dakje: onze Starshade. Het verhuren van de tenten daarna was een logische stap, want bijdragen aan mooie & liefdevolle evenementen doen we bij Tentenwerk heel graag!

Inmiddels verhuren we niet alleen bovenstaande tenten, maar ook stretchtenten en ons paradepaardje, onze sailcloth tent. Eveneens verhuren we allerlei toebehoren, zoals meubilair, verlichting, verwarming etc. en breiden we ons assortiment regelmatig uit. Tevens hebben we inmiddels een aardige bouwploeg van Tentenwerkers verzameld die het Tentenwerk op de meest fantastische plekken en voor de leukste opdrachtgevers op zich nemen.

Kortom: we zijn de meest relaxte tentenbouwers, we móeten geen tenten bouwen, maar we doen het zo graag!
We beschikken inmiddels over veel ervaring en expertise om veilig tenten te bouwen met respect voor de omgeving. Zowel in de voorbereiding als op locatie hebben we een portie denkkracht in huis waarmee we graag met je meedenken over ieder evenement. Neem contact met ons op als je meer wilt weten!

"Top kwaliteit tenten en toebehoren voor jullie mooiste dag in Twente, met een portie denkkracht om mee te denken met jullie bruiloft."
- Janneke - Tentenwerk -
06 - 43 85 05 14


, Enschede

Google Maps

VOLG ONS OP

"Top kwaliteit tenten en toebehoren voor jullie mooiste dag in Twente, met een portie denkkracht om mee te denken met jullie bruiloft."
- Janneke - Tentenwerk -
Daarom kies je voor Tentenwerk

We zijn de meest relaxte tentenbouwers

Volledig ingerichte tenten

We denken graag met jullie mee

Veel ervaring en expertise om veilig tenten te bouwen