Terug naar overzicht

Inspiratie

11-10-2021

Inspiratie

Door: Corrie - Trouwen in Twente

Ga jij ook voor een trouwpak op maat?

Uniek en onderscheidend? Roetgerink Mode en schoenen verteld je graag hoe jij het jawoord kunt geven in een prachtig trouwpak dat jij, tot in het kleinste detail, helemaal zelf hebt gecreëerd en samengesteld.

Een uniek trouwpak

Uniek en onderscheidend? Geef het jawoord in een prachtig trouwpak dat jij, tot in het kleinste detail, helemaal zelf hebt gecreëerd en samengesteld. Wil jij trouwen in een uniek trouwpak op maat? Maak jij jouw outfit compleet met een perfect zittend trouwoverhemd op maat? Onze vakkundige made-to-measure specialisten helpen jou graag met het ontwerpen van jouw perfecte trouwpak en trouwoverhemd!

 

Trouwpak op maat

Traditioneel, opvallend of er tussenin? Dat is helemaal aan jou! Wanneer jij voor onze maatwerkservice kiest heb jij de volledige leiding en creëer jij tot in het kleinste detail het voor jou meest bijzondere trouwpak. Benieuwd naar hoe dit werkt? Wij leggen het jou graag uit!

Stof selecteren

Het ontwerpen van jouw trouwpak begint met de keuze voor materiaal en kleur. Van tijdloze klassiekers tot limited seizoenskleuren. Van unikleurig tot geprint. Je hebt de keuze uit ruim 350 stoffen van de beste stofwevers ter wereld. Zo is er altijd een stof die perfect past bij wat jij wenst!

Bepalen van pasvorm en maten

Vertel ons welke pasvorm jij het liefste hebt. Vervolgens selecteren we samen met jou een stijl en model dat voldoet aan jouw wensen. Voor de perfecte pasvorm worden zorgvuldig jouw maten opgemeten. Hierbij houden wij rekening met belangrijke details zoals de hoek van je schouder en de boog van je rug. Met uiterste precisie ontstaat de allerbeste pasvorm met het hoogste draagcomfort!

Persoonlijk tot in het kleinste detail

Van de revers en de sluiting tot het model van de zakken en de kleur van de voering…. Slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden om tot in het kleinste detail de look van jouw trouwpak te creëren. Trouwdatum, de naam van jouw geliefde, of misschien een voor jullie bijzondere tekst… Een persoonlijke borduring maakt jouw trouwpak nog specialer.

Moment van passen

Jouw perfecte, unieke trouwpak samengesteld? Over 4-5 weken wordt jouw trouwpak op maat geleverd. Graag nodigen wij jou uit om jouw trouwpak af te passen. Een eventuele laatste aanpassing vermaken wij kosteloos in ons eigen atelier.


Trouwen in een zelf ontworpen trouwpak?

Zie jij jezelf het jawoord geven in een door jou ontworpen trouwpak? Bij Roetgerink Mode en schoenen kun je je trouwpak helemaal zelf ontwerpen. Ook kun je het trouwoverhemd op maat laten maken, zodat je trouwt in een perfect zittend overhemd! 

Van harte welkom

Geef jij het jawoord in een prachtig, door jou persoonlijk gecreëerd trouwpak mét perfect bijpassend trouwoverhemd? Maak vrijblijvend een afspraak en kom gezellig langs. Wij heten je van harte welkom!