Terug naar overzicht

Inspiratie

30-05-2022

Inspiratie

Door: Corrie - Trouwen in Twente

Trash your dress!

Trash your dress? Misschien heb je er nog wel nooit van gehoord! Jurk weggooien hoezo? Je zou het wel denken als je het letterlijk gaat vertalen.

Maar bij een ‘trash-your-dress-shoot’ mag jij nog één keer schitteren in jouw prachtige jurk! Alleen dit keer mag hij vies of juist helemaal nat worden! Het is een trend die steeds groter aan het worden is.

En zeg nou eerlijk wie zou nou niet haar zorgvuldig uitgezochte jurk nog een keer willen dragen!


Wat ga je nu precies doen?

Nou eigenlijk is het heel simpel, foto’s maken die je op je huwelijksdag niet kan maken, bijvoorbeeld omdat je jurk anders vies of nat zou worden! De fotograaf neemt jullie mee naar een mooie plek aan het water, een zwembad of de zee! (misschien wel op jullie huwelijksreis naar een tropisch oord, dan heb je helemaal een toffe venue!) 

We horen jullie al wel denken! Help en hoe moet het dan als ik mijn jurk wil bewaren voor mijn kinderen? Ten eerste moet je je afvragen of ze tegen die tijd jouw jurk nog mooi vinden met alle wisselende trends. Ten tweede.. er bestaat gelukkig ook een stomerij 😉

1 / 5

 

Unieke foto’s

Tot slot is de ‘Trash-the-dress shoot niet alleen leuk, romantisch en misschien wel een tikkeltje sexy, maar het zorgt vooral voor hele mooie foto’s die je je hele leven kan koesteren. Het is dus echt een fantastisch goed excuus om nog eens jouw met liefde uitgezochte trouwjurk aan te kunnen doen!

Alleen dit keer hoef je niet zo voorzicht te zijn of de sleep of onderkant van je jurk vies wordt 😉 Dus wacht nog even met het naar de stomerij brengen van jouw trouwjurk! Wij vinden het in ieder geval de moeite waard en het levert fantastische foto’s op.

Hoe leuk, een tweede leven voor jouw trouwjurk! Je zult er geen spijt van krijgen!


De schitterende foto’s in deze blog zijn gemaakt door: