Terug naar overzicht

Inspiratie

08-11-2022

Inspiratie

Door: Corrie - Trouwen in Twente

Trouwvervoer, waar kiezen jullie voor?

Op jullie trouwdag wil je natuurlijk helemaal in stijl aankomen rijden! Maar welke auto of ander vervoersmiddel gaan jullie kiezen?  Die stoere oude bak of juist die dikke sportwagen? Van Tandem tot TukTuk, alles kan! Wij geven jullie graag wat leuke inspiratie voor trouwvervoer!  

First things first

Voor je samen start met de zoektocht naar jullie trouwvervoer, is het natuurlijk goed om te bedenken welke stijl jullie samen mooi vinden en wat past bij de invulling van jullie dag. Gaan jullie voor een vintage bruiloft dan is misschien een Volkswagen T1 wel jullie ultieme trouwauto. Kiezen jullie voor de bohemian style dan is juist die gave vintage trouwauto wel iets voor jullie of misschien zelfs een bakfiets ;). Trouwen jullie op een mooi landgoed of een kasteel dan is een classic car, stoere sportwagen of misschien wel een koets met paarden juist iets voor jullie! Welk vervoer je ook kiest, zorg er altijd voor dat je hem nog meer “weddingwaardig” maakt door je trouwvervoer te decoreren met bloemen in de style van je bruidsboeket. 

1 / 3


Hoe stap je elegant de trouwauto in?

Subtiel in jullie trouwauto stappen met jouw trouwjurk wordt vaak een uitdaging. `Misschien zie je er zelfs wel een beetje tegenop! Lees gauw verder want wij hebben een paar handige tips voor je om het instappen makkelijker te maken én om er voor te zorgen dat jouw jurk schoon blijft.

Zorg er voor dat het trouwvervoer goed schoon is, wat natuurlijk sowieso gebeurd voor jullie grote dag, maar dubbelcheck ook even de rubbers. Zo voorkom je zwarte vegen op jouw jurk! Wanneer de stoel voor jou naar achteren gezet moet worden, zorg dan ook dat er een kleedje over de zichtbare rails gelegd wordt (daar zit toch altijd smeerolie en dat wil je natuurlijk niet in jouw mooie trouwjurk hebben). Tot slot leg een plastic prullenbak zak (materiaal van een boterhamzakje) op de zitting. Hier draai je iets makkelijker en dus eleganter de auto mee in en uit.


Dan komt het spannendste gedeelte, het instappen! Zorg dat je altijd hulp hebt en niet alleen instapt. Diegene tilt jouw rok en/of sleep goed op zodat jij kunt gaan zitten. Daarna draai je je benen naar binnen (dit gaat met die plastic zak dus super makkelijk!) En dan legt diegene die jou helpt de rest van de jurk bij je op schoot.

Draag je nu ook nog een prachtige sluier bij jouw jurk? Hou deze dan zelf goed vast. Je kunt hem onder je arm door halen en voor je vast houden zodat je er niet bovenop gaat zitten 😉 Hopelijk gaat het instappen met bovenstaande tips jou nu helemaal goed af. Mocht dit niet zo zijn, denk dan dat het hele mooie foto’s kan opleveren. Zoals hierboven vastgelegd door de fotografen op ons platform. 🙂

Extra tips

Als je op jullie trouwdag meerdere locaties hebt voor bijvoorbeeld jullie ceremonie, de kerk en het feest kan het handig zijn om ook vervoer voor jullie daggasten te regelen. Bijvoorbeeld een grote touringcar, golfkarretjes, huifkar, etc. helemaal leuk om de sfeer er in te houden bij jullie gasten. Heb je bruidskinderen? Neem ze dan mee in jullie trouwauto. Dit levert super schattige plaatjes op.

Naast de bloemen die niet mogen missen op jullie trouwvervoer, is het ook super leuk om dat persoonlijke tintje er aan te geven! Bij een auto kun je bijvoorbeeld een kentekenplaat met jullie trouwdatum bevestigen, maar ook de ouderwetse blikjes achter jullie trouwvervoer blijft leuk. Al is het alleen maar voor de foto of jullie trouwfilm.

Vergeet natuurlijk niet van jullie trouwvervoer prachtige foto’s en ook detailfoto’s te laten maken. De fotografen op ons platform kunnen jullie hier natuurlijk perfect bij helpen.

Tot slot nog een laatste tip; Geniet van jullie dag! Uiteindelijk maakt het niet uit hoe of met wat je aankomt, áls je er maar komt. Dan kan jullie mooiste dag beginnen.

Hopelijk hebben jullie weer een berg leuke ideeën voor jullie trouwvervoer! Neem vooral een kijkje bij onze favoriete trouwvervoer specialisten! Veel plezier in de zoektocht naar jullie trouwvervoer! Wij zijn natuurlijk wel heel benieuwd wat het geworden is! Tagg ons gerust op instagram bij het delen van jullie trouwvervoer met @trouwenintwente.

– Nostalgisch Rijden

– Klassiek Toeren

1 / 7