Terug naar overzicht

Inspiratie

19-04-2023

Inspiratie

Door: Corrie - Trouwen in Twente

Verras jouw aanstaande bruid!

We horen vaak dat veel mannen zeggen, laat de vrouw maar alles regelen ik vind het allemaal wel prima..
Maar hey, wij hebben een leuke tip voor jou als bruidegom in spé! Het heeft niet iets te maken met het regelwerk voor jullie grote dag, maar wel om jouw aanstaande op een bijzonder moment echt te verrassen!

Trouwjurk passen

Stel je voor; vandaag gaat jouw aanstaande bruid haar droomjurk passen. Ze heeft hier al maandenlang naar uitgekeken, Pinterest doorgespit, magazines doorgebladerd en dan is het zo ver. Ze gaat echt naar de winkel om haar droomjurk te passen. Jij geeft haar een dikke knuffel, wenst haar veel plezier en gaat lekker naar je werk.

Dé jurk!

Daar staat ze dan, omringd door (schoon)moeder, zussen en vriendinnen. Haar ogen sprankelen, dit is haar jurk! Ze heeft hem gevonden. Dan komt de verkoper naar haar toe met jouw zorgvuldig uitgekozen cadeautje met persoonlijk kaartje: “Lieve Linda, Gefeliciteerd lieverd, je hebt jouw droomjurk gevonden. Ik kan niet wachten om je te zien stralen op onze trouwdag! Ik hou van je, Mark”.

Blij verrast!

Zeker weten dat jij haar hiermee helemaal verrast, hoe leuk is dat! En geloof ons de traantjes zullen er zijn, missie geslaagd 😉  Máár… hoe zoek jij nu een leuk cadeautje uit om je aanstaande te verrassen? Geen stress, wij delen hier onze top 5 cadeautjes met jou!

1 / 5


1  Parfum Lekker Ding

Verras haar bijvoorbeeld met een betoverende parfum in ook nog eens leuk flesje! Een bijzondere geur die bijna iedereen lekker vindt. Echt waar! Daarnaast is de naam natuurlijk super leuk 😉 Helemaal speciaal als ze deze dan ook nog eens draagt op jullie bruiloft!

2 Oorringetjes met open hartje in goud of zilver

Deze super leuke oorbellen met een open hartje zitten in een hele bijzondere verpakking. Het glazen ‘flesje’ met een kurken dopje maakt dit een super leuk cadeau om jouw aanstaande mee te verrassen. Misschien goed om te weten, de oorbellen zijn gemaakt van nikkel- en loodvrij metaal milieuvriendelijk en verguld met 24k goud of zilver

3 Lief kistje vol met complimentjes

Verras haar met een super lief hartenkistje met 25 complimentjes. Super leuk om de laatste weken voor het huwelijk er elke dag eentje te kunnen lezen. Aan de binnenkant van het kistje zit ook nog een schattig engeltje.

4 Giftset Gelukswens met een engeltjes armbandje en beeldje

Verras haar met een giftset, deze giftset bevat een klein engeltje van porselein die overal mee naartoe kan om jouw geliefde te beschermen. Daarnaast bevat de giftset een wit armbandje met een goudkleuring engeltje met de tekst ‘Take time for your wishes, these are the way to your luck’. Het armbandje is nikkelvrij, het engeltje is gemaakt van stainless steel met een 14K gouden laagje. Een heel mooi cadeautje om jouw liefde mee te verrassen.

5 Ik hou van jou van top tot teen

Ik hou van jou, van top tot teen! Een liefdevol gebaar wat je alleen laat blijken aan de mensen die het dichtst bij je staan. De witte douchegel heeft een bloemige, frisse en fruitige geur. Het is een feestje om je mee te wassen!

Hopelijk hebben we je weer wat mooie tips gegeven om je aanstaande te verrassen! Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke cadeaus! Neem hiervoor een kijkje op de site van ‘Verras je Lief’! Deze staat boordevol lieve en leuke cadeautjes om jouw liefste te verrassen, maar ook bijvoorbeeld jullie getuigen of ouders.