Terug naar overzicht

Inspiratie

12-09-2023

Inspiratie

Door: Miranda - Trouwen in Twente

Bruidsboudoir belevenis

Heb je er al eens aan gedacht om je aanstaande te verrassen met Bruidsboudoir foto’s? Een super origineel cadeau en tegelijkertijd gun jij jezelf een geweldige belevenis die je nooit meer vergeet. Wij spraken Ilona van ‘De Boudoir Belevenis’! Lees je mee?


Styling met bruidsaccessoires

Een Bruidsboudoir Belevenis is volledig op jou gericht en op maat gemaakt. Jouw bruidsaccessoires vormen een belangrijk onderdeel van de styling. Als dat niet persoonlijk is! Denk aan een spannende topless foto achter je sluier of een mooi detailshot van je prachtige bruidslingerie. Zie je het voor je? Oh, en heb je een kousenband? Die doet het altijd goed op de foto. En wat te denken van je verlovingsring en je trouwschoenen. Ilona kan daar zo veel leuks mee doen. Heb je eigen ideeën? Helemaal leuk!

Het kan niet anders dan dat je aanstaande compleet verrast en trots is als hij jou zo vrouwelijk, classy en sensueel op de foto’s ziet. En wedden dat de boudoirfoto’s later net dat beetje extra toevoegen aan alle mooie herinneringen aan jullie onvergetelijke dag?

1 / 4


Bruidsaccessoires 

Welke bruidsaccessoires kun je nu eigenlijk meenemen naar een bruidsboudoir fotoshoot? Wij zetten de belangrijkste even voor je op een rijtje;

  • Je bruidslingerie
  • De verlovingsring
  • Een sluier
  • Je trouwschoenen
  • Een kousenband
  • Jullie trouwkaart
  • Een foto van je aanstaande

Dit zijn de basis of meest voorkomende assecoires voor een bruidsboudoir shoot. Heb je nog toevoegingen die speciaal zijn voor jou? Neem ze vooral mee!


Proef bruidsmake-up en haar

Waarschijnlijk laat je de visagie en haarstyling op jouw trouwdag verzorgen door een professional (muah). Hoe leuk is het om je proef bruidsmake-up en kapsel te combineren met jouw bruidsboudoir fotoshoot! Je laat je eerst mooi opmaken om vervolgens ontspannen en stralend voor de lens van Ilona te staan. Zo sla je twee vliegen in één klap en kom je alvast lekker in de wedding mood!

1 / 3


Ashley over haar Bruidsboudoir Belevenis:

“Mijn aanstaande heb ik verrast met de mooie foto’s die gemaakt zijn tijdens de Bruidsboudoir Belevenis. Verschillende details van de bruiloft, zoals mijn sluier en bruidsboeket, kwamen terug in de foto’s. Zo leuk! Het was een geweldige dag. Ilona luisterde echt naar mijn wensen en ze stelde me op mijn gemak. En wat een fantastische foto’s! Op de foto’s zie ik mezelf terug als mooie zelfverzekerde vrouw. En dat ben ik ook! De foto’s voegen net dat beetje extra toe aan al die mooie herinneringen aan onze onvergetelijke trouwdag. Ik raad de Bruidsboudoir Belevenis zeker aan als cadeau voor je aanstaande. Mijn partner was zeer aangenaam verrast. Hij had nooit verwacht dat ik me zo vrij en zelfverzekerd in lingerie zou durven laten vastleggen. Hij was al trots op me, nu helemaal! En dat maakt mij dan weer helemaal blij!”


Waar moet ik zijn?

Wil je weten of een Bruidsboudoir Belevenis iets voor jou is? Neem dan contact op met Ilona. Een kennismaking plan je ongeveer 6 maanden voor je huwelijk. Zo heb jij ruim de tijd om de accessoires te regelen en heeft Ilona na jouw boudoir fotoshoot voldoende tijd om het luxe album en/of andere fotoproducten voor je trouwdag af te leveren.Het gezicht achter Boudoir

Ilona van Ingen

Ik ben Ilona, het gezicht achter IvI Fotografie. Ik bied Boudoir aan als Belevenis, want het is veel meer dan alleen een fotoshoot. Mijn missie is: vrouwen een beeld geven van zichzelf dat kloppend is met de realiteit. Niet het perfecte plaatje, maar gewoon zoals jij echt bent. Dan ben je op je mooist. Veel vrouwen kijken kritischer naar zichzelf dan de mensen om hen heen. Laat je niet tegenhouden door onzekerheden, omarm jezelf. Ik nodig je uit om opnieuw naar jezelf te kijken, zodat je kunt zien hoe prachtig je bent. Bij een Boudoir Belevenis geef je je letterlijk en figuurlijk een beetje bloot. Daarom is het belangrijk dat de connectie tussen jou en mij goed is en dat je vertrouwen in me hebt.

Ik zie je…


Partner

Vinden jullie het leuk om samen vereeuwigd te worden op beeld dan kan dit natuurlijk ook! Maar dan moet je wel eerst je aanstaande enthousiast maken. Wellicht helpen deze foto’s je hierbij! We hopen dat je na het lezen van deze blog het ook aandurft om samen met Ilona een prachtige boudoir shoot te doen. Veel plezier! Dit is jouw moment…