Terug naar overzicht

Inspiratie

16-10-2023

Inspiratie

Door: Bianca - TipiRent

Trouwen in een Magische TipiTent

Jullie bruiloft is een van de meest bijzondere dagen van je leven, en dat verdient een locatie die net zo uniek is als jullie liefde. Als traditionele trouwlocaties niet helemaal jullie stijl zijn, denk er dan eens over na om te trouwen in een betoverende TipiTent. We nemen je mee op een reis door de mogelijkheden van TipiRent, die deze magische TipiTenten voor jullie trouwdag verhuurt!

Intieme Ceremonie

Begin jullie droombruiloft met een intieme ceremonie in een Tipi Seto, ook wel bekend als de “tentparasol.” Perfect voor een romantische en intieme ceremonie. Deze tent heeft een magische beleving die jullie gasten nog lang zullen herinneren.

Stel je voor: een zonnige trouwdag in een mooie tuin met in het midden jullie Tipi Seto tent! Een echte eyecatcher voor jullie en jullie gasten. De tentparasol is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en met de stevige constructie hebben jullie bescherming tegen zowel de felle zon als een onverwacht zomers buitje. Ideaal met ons Nederlandse weer 🙂

1 / 4


Sfeervol dineren

Samen dineren onder de sterrenhemel, omringd door de natuur en heel veel kleine lichtjes. Met de Tipi Fyto kun je een fantastische sfeer organiseren voor jullie en jullie gasten tijdens jullie zorgvuldig gekozen diner. Wil je nu niet met je mooie schoenen in bijvoorbeeld het weiland zitten, dan kun je deze toffe tent ook huren met een op maat gemaakte Douglas vlondervloer voor net dat beetje extra comfort.

En willen jullie nu na het diner jullie avondfeest ook vieren in deze tent dan kan dit natuurlijk ook! Voetjes van de vloer op de mooie houten Douglas vlondervloer!

Tipi’s voor elke gastenlijst

Of je nu gaat voor een intieme bruiloft met 40 gasten of een groter feest wilt met misschien wel 100 gasten. Dan kun je zelfs twee Tipi Fyto’s koppelen om er één gezellige ruimte van te maken. Heel handig!

1 / 6


Magische verlichting en inrichting

Wat jullie wensen ook zijn, TipiRent helpt jullie vol passie om deze om te realiseren. Deze toffe Tipi’s worden standaard verhuurd met romantische verlichting. Daarnaast denken ze bij TipiRent graag met je mee over de inrichting, zowel binnen als buiten. Van tafels, banken en statafels tot sfeervolle kleden en aankleding van het terrein met kastanje palen, verlichting en lopers. `Alles voor jullie perfecte bruiloft. 

Trouwen in elk seizoen

Of jullie nu dromen van een zomerbruiloft of een betoverende winterbruiloft, de Tipi Fyto’s kunnen helemaal dicht en samen met mooie heaters zijn ze hiermee geschikt voor elk seizoen. Dus komt maar op met die sneeuw;)

1 / 3


Wat wordt jullie trouwlocatie?

Of je nu gaat trouwen in je eigen tuin of erf, op een prachtig landgoed of een open plek in het bos. TipiRent doet de op- en afbouw op bijna elke locatie die je maar wilt. 

Jullie liefde vieren midden in de natuur met een unieke TipiTent is toch helemaal onvergetelijk! Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje op de pagina van TipiRent voor jullie eigen betoverende TipiTent!

Jullie droomtent wacht op jullie;)


1 / 2