Terug naar overzicht

Inspiratie

24-01-2024

Inspiratie

Door: Real Wedding

'Lekker op de trekker'


Leveranciers

Fotograaf Foto Danielle

Locatie Privéterrein Twente

Jurk Beijer Besselink

Pak Koopman mode Tilligte

Taart/Sweettable Pieck Fijn

Bloemen groendecoratie Maria Knippers

Catering Bie Heintje oud Ootmarsum

© foto Danielle


Loaw d'r een mooi'n dag van maak'n was de tekst op hun trouwkaart, en een mooie dag, dat was het!


Jelle en Lotte wonen op een prachtige locatie, en nagenoeg buitenaf. Het sprak dan ook voor zich dat daar de ceremonie plaatsvond en ze daar groots feest wilden vieren met familie en vrienden. En laten we eerlijk zijn, hoe fijn is het als het in je eigen achtertuin kan? Lotte is zelf erg creatief, en had met hulp van een paar vrienden en familie het terrein geheel omgebouwd tot prachtig festivalterrein.


Overal waar je keek was er wel een persoonlijke touch in de aankleding. Van strobalen tot zelfgemaakte welkomstborden, van melkbussen tot bloemwerk in de tent en op tafels.


De ochtend van hun huwelijk begon heerlijk rustig, geen zenuwachtige toestanden, en wellicht ook mede door de nuchtere inslag van dit mooie stel. Geheel in stijl kwam Jelle zijn Lotte ophalen met een grote trekker, om daarna geheel in stijl aan te komen bij de ceremonie op het festivalterrein.


De babs had voor het bruidspaar een gezellig praatje waarmee hij menigeen aan het lachen kreeg. Bijna tot tranen van het lachen toe. Dan heb je gelijk een idee hoe de sfeer van deze dag was!


De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in de buitenlucht, waarna het grote avondfeest kon beginnen. Maar niet voordat Danielle het bruidspaar nog gauw 10 minuten had meegenomen naar een maisveld naast het festivalterrein. De zon ging onder en dat was voor mij het ultieme moment om prachtige foto's van Jelle en Lotte te maken. Zo blij dat ze dit nog hebben kunnen doen voor al het feestgedruis!


Toen kon het feest echt losbarsten. Zo ongeveer het hele dorp was uitgenodigd, een groot feest met veel dierbaren om hun heen, dat was precies de wens om HUN liefde te vieren.Bekijk hieronder de fotoimpressie van Jelle en Lotte

1 / 19
Trouwpak wat hangt aan een boom