Terug naar overzicht

Inspiratie

12-02-2024

Inspiratie

Door: Miranda - Trouwen In

Maak jullie bruiloft onvergetelijk met een 360° videobooth!


Je hebt lang toegewerkt naar jullie bruiloft en je wilt natuurlijk dat het een dag is om nooit te vergeten. Én waar jullie gasten nog lang over na praten… Wij hebben een hele toffe en unieke tip om dit voor elkaar te krijgen. Iets om jullie gasten op een geweldige manier te vermaken en tegelijkertijd unieke herinneringen te creëren. We horen je al denken, hoe dan? Nou daar komt ie: Een 360° videobooth! Wij nemen je in deze blog mee wat dit precies is én waarom zo’n 360° videobooth een absolute must-have is voor jullie bruiloft!Wat is een 360° videobooth?


Kort samengevat is het een toffe en hele innovatieve uitvinding. Iets wat een extra persoonlijk tintje toevoegt aan jullie bruiloft. Jullie gasten kunnen hiermee de sfeer van het feest vast leggen in een meeslepende 360° video. De interactieve video’s worden opgenomen door een camera die om je heen draait. Het kunnen felicitaties zijn, maar ook gewoon gekke moves of zelfs een karaoke-optreden voor jullie als bruidspaar. Toffe beelden voor jullie en tegelijk geven jullie hiermee je gasten een super leuke beleving. Wij zeggen win-win! De video's kun je via een qr-code heel makkelijk op je eigen mobiel krijgen en delen, zodat je vrienden en familie die er niet bij konden zijn, toch een beetje kunnen meegenieten van die leuke sfeer van jullie avondfeest!


Ook kunnen jullie de video’s onbeperkt terugkijken, waardoor je blijft nagenieten van de leuke en vaak hilarische videobeelden. Je kunt achteraf ook een mooie compilatie maken en deze bijvoorbeeld op jullie eerste huwelijksdag met je vrienden nog eens terugkijken, lachen gegarandeerd;)


De ultieme beleving voor jullie gasten


Naast de mooie beelden zorgt een 360° videobooth ook voor super veel lol voor jullie gasten. Het is een hele toffe activiteit waar iedereen van kan genieten. Wij vinden het een magische manier om interactie en super veel plezier toe te voegen aan je bruiloft. Het creëert een unieke sfeer en geloof ons, iedereen die een keer op de videobooth gestaan heeft is fan! 

Trendy en innovatief!


Met de 360° videobooth hebben jullie de mogelijkheid om toffe en echt unieke beelden te krijgen die je anders niet zou hebben. Daarnaast is het ook nog eens perfect voor de social media-liefhebbers onder je gasten. De video’s kunnen, wanneer jullie dit willen, gelijk worden gedeeld op social media, of jullie eigen weddingsite. Het maakt jullie bruiloft direct trendy en modern. Een leuke en innovatieve technologie om te laten zien hoe leuk jullie feest was!


Onze conclusie:


Een 360° videobooth is echt een geweldige toevoeging aan jullie bruiloft. Het creëert persoonlijke en onvergetelijke herinneringen, biedt entertainment voor je gasten en is perfect voor social media. Dus waar wacht je nog op? Voeg een videobooth toe aan je bruiloft en maak van je speciale dag een feest om nooit te vergeten!Wil jij ook een videobooth op je bruiloft? Via de link hieronder vind je meer informatie.