TiptRent - Trouwen in Twente
Styling/verhuur | Markelo

TipiRent

Een bruiloft is een van de mooiste dagen van iemands leven, en wat is er nu romantischer om deze speciale dag te vieren in de romantische en intieme sfeer van een TipiTent van TipiRent?


Onze tenten zijn gebaseerd op traditionele tipi’s van de Scandinavische Sami bevolking. Ze zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en hebben een kenmerkende kegelvormige structuur, hierdoor zijn ze opvallend, uniek én bieden veel ruimte.


Wij hebben twee Tipi Fyto’s en twee Tipi Seto’s in de verhuur. Of het nu gaat om een kleine intieme ceremonie of een grootse feestelijke viering, de TipiTenten bieden de perfecte setting doordat ze afzonderlijk te huur zijn, maar ook gekoppeld kunnen worden. Zo creëer je een unieke en persoonlijke sfeer voor zowel grote als kleinere gezelschappen.


Een bruiloft in een TipiTent zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij jullie als bruidspaar en jullie gasten en het biedt een prachtige en intieme sfeer waarin mooie herinneringen gemaakt kunnen worden. Het katoenen doek zorgt voor een comfortabele omgeving, terwijl de authentieke uitstraling van de tent een unieke en romantische sfeer creëert.


De Tipi Seto is een ware eyecatcher. Zijn elegante silhouet en details trekken meteen de aandacht. De tentparasol is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en heeft een stevige constructie die bescherming biedt tegen zowel de felle zon als een onverwacht zomers buitje. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.


De Tipi Fyto is uitgerust met een brede ingang (met of zonder luifel), waardoor de gasten op een stijlvolle manier ontvangen kunnen worden. Bovendien kan de ingang worden aangekleed met prachtige decoraties en verlichting, waardoor de tent nog meer tot zijn recht komt.


Ze kunnen in elk seizoen gebruikt worden. Of het nu de warme zomermaanden zijn of de koudere wintermaanden, de Fyto’s bieden altijd beschutting en comfort. Met de optie om een kachel in de tent te plaatsen, ben je als bruidspaar verzekerd van een warme en gezellige omgeving voor jullie speciale dag.


Om het feest compleet te maken, kunnen de TipiTenten voorzien worden van tafels, banken, verlichting, vuurtafels en accessoires. TipiRent heeft zelfs een unieke op maat gemaakte Douglas vlondervloer, voor een sfeervolle uitstraling. TipiRent luistert graag naar jullie wensen en denkt mee.


Ook als jullie liever een moderne look wensen, denken we graag mee over de verschillende mogelijkheden. Middels de wijze van koppelen van de verschillende tenten én verlichting én inrichting zijn verschillende stijlen te creëren.  Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht en maatwerk. Wij luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en creëren een magische bruiloft in een TipiTent die aansluit bij jouw stijl en voorkeuren.


Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van een droombruiloft in de prachtige TipiTenten van TipiRent!

TipiRent voor een unieke TipiTent-beleving en een magische bruiloft!
- Bianca -
Bianca

Daarom kies je voor TipiRent

  • Verschillende soorten Tipi Tenten
  • Alle Tipi Tenten kunnen gekoppeld worden
  • Altijd door ons op- en afgebouwd
  • Persoonlijke aandacht en maatwerk
  • Inrichting en accessoires
  • Gegarandeerde magische beleving
Hochtweg 3
7475 SH Markelo
Volg ons op: