Catering | Almelo

Brood met Spelen

Leuk, je gaat trouwen! En natuurlijk ben je al volop bezig met alle voorbereidingen. Maak je een moodboard met prachtige jurken die je allemaal wilt passen en ben je aan het shoppen voor schoenen, bloemen en ringen. Waarschijnlijk zijn jullie ook bezig met de gastenlijst. Als je ons daar nu ook eens op zet, dan gaan wij helemaal los op een onvergetelijke invulling van je dag. Samen met jullie natuurlijk, want de voorpret is minstens zo geweldig als de dag zelf.

Als je je bruiloft nog bijzonderder wilt maken, dan denken we graag met je mee. Ons creatieve team kan het niet gek genoeg. Dus wil jij haute cuisine met kreeft en zwezerik, dan regelen we dat voor je. In een passende ambiance natuurlijk. Met strijkkwartet, als jij dat wilt. Maar wil jij op blote voeten feesten in Ibizasfeer, dan kan dat ook. Wij zetten de loungebanken met gekleurde kussens, vrolijke lampionnen, zuidelijke tapas en Enrique Iglesias alvast voor je klaar.

Wedden dat je gasten hier nog lang over napraten? Meedenken dus. Liefst een beetje out of the box. Wij willen namelijk niet alleen dat jij een onvergetelijke dag hebt. Nee, wij gaan ervoor zorgen dat ook je gasten een bruiloft meemaken waarover ze nog lang napraten. En dat doen ze hoor, als wij erbij zijn. Zeker weten. In de eerste plaats omdat onze catering heel erg goed, maar vooral ook een belevenis en een ervaring is. Maar dat heb je vast allang op onze foto’s gezien ;)

"Voed de vrijheid. Prikkel de zintuigen."
- Robert-Jan -
Robert-Jan

Daarom kies je voor Brood met Spelen

  • Creatieve catering met een Twents karakter
  • Een onvergetelijke dag!
  • Jij verzint het, wij voeren het uit
  • Wedden dat je gasten hier nog lang over napraten?
Van Den Broekeweg 7
7602 PG Almelo
Volg ons op: