Bruidsboutique Jospehine by Brenda - Trouwen in Twente
Kleding | Nijverdal

Bruidsboutique Josephine by Brenda

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan binnenkort trouwen!


Dan kunnen jullie nu op zoek gaan naar de juiste leveranciers en de locatie waar de huwelijksdag zich gaat afspelen. Voor de bruid die op zoek gaat naar een mooie bruidsjurk en een eerlijk en goed advies staan we haar graag bij hier in onze bruidsboutique. Als je bij ons een pasafspraak maakt heb je altijd de gehele winkel voor jezelf, dat is wel zo persoonlijk en relaxt. Neem de personen mee die jij er graag bij wilt hebben en we zien er naar uit om jullie samen te kunnen ontvangen hier in Nijverdal.


Sinds meer dan 33 jaren is Bruidsboutique Josephine by Brenda  dé romantische speciaalzaak in Nijverdal. Hier vind je de nieuwste collecties van nationale en internationale leveranciers. Klassiek, romantisch of trendy, extra sierlijk of een maatje meer – voor elke smaak en maat is er een ruim aanbod.


In een ongedwongen sfeer nemen onze ervaren medewerksters alle tijd om jou te helpen bij het vinden van jouw droomjapon. De gezellige winkel waar je alleen bent met jou gezelschap  bied je genoeg privacy tijdens de passessie. En als je uiteindelijk de keuze hebt gemaakt, zorgen wij in ons eigen atelier ervoor dat jouw bruidsjapon precies op maat wordt gemaakt.


Bel ons voor een pasafspraak, wij zorgen ervoor dat jij een stralende bruid wordt!

“Kom de gezellige en sfeervolle Bruidsboutique in Nijverdal bezoeken, laat je door ons adviseren en verassen!“
- Brenda -
Brenda

Daarom kies je voor Bruidsboutique Josephine by Brenda

  • Ook voor een maatje meer genoeg keuze
  • Eigen atelier
  • Altijd persoonlijk en eerlijk advies
  • Bruidslingerie, schoenen, en sieraden voor het complete plaatje
Keizerserf 40
7442 MN Nijverdal
Volg ons op: