Locatie | Hengelo

Buitenplaats de Houtmaat & WOODS Eatery

Zeg: “ja” tegen je lief op het water! 
Romantisch alle gasten tegemoet roeien? Of gooien jullie de “grande entrée” over een andere boeg? Zeggen jij en je lief “ja” tegen elkaar in onze muziekkoepel op het water of toch liever, in het gras, aan de waterkant? Daarna, als “het hoge & mooie woord eruit is” wellicht ontspannen met dierbaren de bruidstaart aansnijden en het glas heffen op de liefde? Op welke manier dan ook, we denken graag mee om er een onvergetelijke dag van te maken. 

De Vijverzaal of Het Boothuis - Lekker eten & feesten
Ongedwongen rondlopen of juist aan tafel met ons vorkjes-diner? Aan tafel samen genieten van verschillende Mediterraanse gerechten kan ook. Binnen afsluiten met een spetterend feest? “It’s your call”, jullie kunnen het zo gek maken als jullie willen. 

WOODS Eatery Private Fine Dining
Samen intiem & informeel genieten van culinaire gerechten aan prachtig gedekte tafels. Dat kan in ons restaurant. Of, als de weersomstandigheden meewerken, buiten op het terras met uitzicht op het water. Voor Private Fine Dining bij WOODS werken we met een minimum en een maximum aantal gasten én werken we met chef-koks die hun sporen achter het fornuis reeds ruimschoots verdiend hebben.

Twentse gastvrijheid
Met een lach en onze persoonlijke benadering maken we er graag een dag van om met een heel goed gevoel op terug te kunnen kijken. 

Liefs team Houtmaat

"Paddling into the future... bij ons kun je letterlijk “in het huwelijksbootje stappen.”
- Team Houtmaat -
Team Houtmaat

Daarom kies je voor Buitenplaats de Houtmaat & WOODS Eatery

  • Bosrijke omgeving
  • Op en aan het water
  • Binnen of buitenfeest & "all year outdoor cooking"
  • Private Fine Dining
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo
Volg ons op: