De Watermölle Catering - Trouwen in Twente
Catering | Haaksbergen

De Watermölle

Lief bruidspaar!


Welkom bij De Watermölle, jullie betrouwbare partner voor catering op locatie! Onze passie is om van jullie bruiloft een smaakvolle ervaring te maken. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team streven wij ernaar om uw bruiloft onvergetelijk te maken.


Ontdek onze veelzijdige opties en geniet van culinaire hoogstandjes die met liefde en vakmanschap worden bereid. Of u nu een informele lunch, brunch, BBQ, een elegant 5 gangendiner of een shared diner wilt, wij maken speciaal voor u een passend aanbod.


Ons aanbod omvat een scala aan smaken en stijlen, van verfijnde fingerfood-gerechten tot uitgebreide buffetten en gastronomische diners. We hechten waarde aan hoogwaardige ingrediënten en streven naar perfectie in presentatie, zodat uw gasten niet alleen genieten van jullie speciale dag, maar ook van heerlijk eten.


Bij De Watermölle geloven we in flexibiliteit en maatwerk. We luisteren naar jullie wensen en creëren een menu dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften en voorkeuren. Ons doel is om jullie bruiloft te transformeren in een smaakvolle herinnering!


"Da's mooi werk!"

Kies voor De Watermölle voor een culinaire ervaring die de verwachtingen overtreft en speciaal voor jullie bruiloft op maat is samengesteld
- Patrick & Marjolein -
Patrick & Marjolein

Daarom kies je voor De Watermölle

  • Passie voor het vak en passie voor het samenstellen van een perfect passend menu
  • Geen wens is voor ons te gek
  • Medewerkers die staan te springen om het voor jullie een onvergetelijke dag te maken
  • Wij staan voor mooi resultaat en mooi werk!
Watermolenweg 3
7481 VL Haaksbergen
Volg ons op: