De Zandstuve - Trouwen in Twente
Catering | Den Ham

De Zandstuve

De Zandstuve pakt je als weddingplanner graag bij de hand en neemt je mee op ontdekkingsreis naar én tijdens de mooiste dag van jullie leven. En dat gaat verder dan alleen het faciliteren van het feest.


Wij ondersteunen waar nodig, tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf. Wij verzorgen, indien gewenst, de ceremonie, het moment waarbij de bruidstaart aangesneden kan worden. En uiteraard het diner en het avondfeest. Wilt u alleen de ceremonie of het avondfeest bij ons vieren? Ook dat kan natuurlijk.


Bij het organiseren van een bruiloft komt maanden aan voorbereiding kijken. Dan begrijpen we heel goed dat u een beetje gespannen bent tijdens deze dag. U geeft veel uit handen en dan is vertrouwen in de organisatie natuurlijk erg belangrijk. Wij zorgen voor een heldere communicatie en zorgen dat alles soepel verloopt zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!


Trouw je graag in de natuur of heb een mooie locatie op het oog, waarbij je alleen nog op zoekt bent naar catering? Of heb je inspiratie nodig op het gebied van een thema, de aankleding of een bruidstaart? Ook daarin voorzien we je natuurlijk graag van persoonlijk advies!


De Zandstuve is jouw persoonlijke weddingplanner en heeft oog voor de kleinste details. Mooie momenten creëren we samen.


De Zandstuve is al jaren gespecialiseerd in het organiseren van unieke en kwalitatief hoogwaardige bruiloften, waarbij het gaat om de juiste invulling tot in het kleinste detail.


Samen sparren over een onvergetelijke dag? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Het huis van gastvrijheid
- José en Marcel -
José en Marcel

Daarom kies je voor De Zandstuve

  • Locatie waar je de gehele dag kan verblijven, inclusief overnachting
  • Wij zijn graag jullie persoonlijke weddingplanner op locatie
  • Prachtige buitenbeleving
  • Wij helpen maar één bruidspaar per dag
Dennenweg 11
7683 RS Den Ham
Volg ons op: