El Oasis Marriage
Trouwambtenaar | Hengelo

El Oasis Marriage

Ik ben Petra van Werkhoven en woonachtig in het mooie Twente. Hier woon ik met mijn twee kinderen en hond Belle. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als makelaar. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik gepassioneerd over trouwen. Vooral de verbinding maken tussen 2 mensen vind ik nog steeds bijzonder. Als makelaar ben ik ook altijd bezig met verbinden, het bij elkaar brengen en het bezegelen in een koopakte. Mede door mijn achtergrond als “Hotello” blijft het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Na mijn 50e heb ik voor mijzelf een bucketlist opgesteld met dingen die al jaren in mijn hoofd zitten. Mijzelf beloofd deze lijst af te werken. Met als startpunt zelfstandig trouwambtenaar en ceremonieel spreker worden. Tijdens het voorlezen van de koopaktes maak ik er altijd een feestje van. Je koopt namelijk niet vaak een woning en trouwen doe je nog minder vaak. Zo kwam ook de vraag of ik wellicht openstond om mensen te trouwen en zo geschiedde. Inmiddels heb ik de cursus met succes afgerond en kan ik aan de slag. De eerste bruiloften zijn gepland via mijn netwerk.

Mijn doel als zelfstandig trouwambtenaar en ceremonieel spreker is dat ik een mooie aanvulling ben bij de bijzonderste dag in het leven van geliefden. Dit wil ik waarmaken door ruim de tijd te nemen om mij te verdiepen in het liefdesverhaal. Door kinderen, familieleden of huisdieren te leren kennen. Door veel te vragen en achter leuke persoonlijke weetjes en/of anekdotes te komen. Door te luisteren, kijken en voelen zal ik mij laten inspireren om uiteindelijk een prachtige speech te schrijven. Hierdoor maak ik mijn aanwezigheid bij de trouwdag veel persoonlijker en ontstaat er een intieme sfeer.

Ook help ik jullie graag op weg naar de trouwdag toe. Hebben jullie hulp nodig bij het schrijven van de “vows” of bij de vormgeving van de ceremonie? Ik sta voor jullie klaar!

Daarnaast zal vanaf 2025 in onze woning “El Oasis” in Spanje getrouwd kunnen worden in een later stadium hierover meer.

Met veel enthousiasme kijk ik uit naar de volgende trouwdag. Misschien is dat die van jullie wel!

Hopelijk tot gauw!

We vieren de liefde, jullie liefde, jullie unieke liefde!
- Petra -
Petra

Daarom kies je voor El Oasis Marriage

  • Sprankelend
  • Liefdevol en humoristisch
  • Open en betrokken
  • Buitenland trouwen in de zon
Enschedesestraat 99
7551 EK Hengelo
Volg ons op: