Locatie | Ootmarsum

Gasterij Oatmössche

De mooiste dag van je leven! Dan wil je natuurlijk een geweldig feest in een fantastische entourage. En vooral: geen zorgen over de details. Gasterij Oatmössche is overigens ook een officiële trouwlocatie, dus jullie kunnen ervoor kiezen ook jullie huwelijk hier te laten sluiten. Je wilt vervolgens samen met je gasten genieten van een onvergetelijk feest, precies zoals jullie dat samen in gedachten hadden. En daar zijn wij voor! We snappen als geen ander dat geen feest hetzelfde is en jullie er heel graag je eigen persoonlijke twist aan willen geven.

Ons team stelt alles in het werk om jullie wensen te vervullen. Dat doen we met veel enthousiasme en betrokkenheid. Dat noemen we bij de Gasterij: ‘passie voor perfectie’. Van de, al dan niet traditionele, bruidstaart tot de manier waarop je met je gasten wilt dineren. En we denken mee over alle details van dieetwensen tot entertainment voor de kinderen op het feest. Kortom, we zorgen deze dag met plezier voor jullie. Zo zijn jullie verzekerd van een bruiloft waar je met plezier op terugkijkt en je samen met je gasten nog lang van kunt nagenieten.

Laat het gerust aan ons over, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Oh ja, alleen het weer kunnen we niet voor jullie regelen... Maar ook daar spelen we vlot op in. En last but not least: we vinden het heerlijk om deze dag met jullie te mogen beleven!

"Wij hebben passie voor perfectie."
- Manfred & Esmaralda -
Manfred & Esmaralda

Daarom kies je voor Gasterij Oatmössche

  • Twentse gastvrijheid
  • Eindeloze mogelijkheden
  • Overnachten
  • Bierspa
Commanderieplein 3
7631 EA Ootmarsum
Volg ons op: