Locatie | Hengevelde

Herberg de Gebrande Waateren

Samen maken we jullie dag onvergetelijk!


Trouwen. De mooiste en bijzonderste dag van jullie leven. Een dag waarop alles perfect moet zijn. Een geweldige ceremonie. Een heerlijk diner. Een fantastisch feest. En dat het liefst allemaal op één locatie: Herberg de Gebrande Waateren is dé locatie om te trouwen in Twente. Wij zorgen ervoor dat jullie dag onvergetelijk wordt! Een bruiloft precies zoals jullie dat samen in gedachten hebben.


Onze Herberg stamt uit het jaar 1799 en heeft een gezellige authentieke ambiance. Dé plek om te trouwen en te feesten op één locatie! Geef elkaar het ja-woord in onze prachtige tuin aan de achterzijde van ons pand. Een beschutte plek grenzend aan onze Tuin Zaal. Zeer geschikt voor een intieme ceremonie en een fantastisch feest! De Avond knallend afsluiten? Dan is onze WegdamAlm the place to be voor jullIe!


Uitgebreid dineren tijdens jullie bruiloft? Ook dat is mogelijk bij De Gebrande Waateren. Met mooi weer in onze tuin en met minder weer in de Grote Zaal met uitzicht op de tuin. Jullie kiezen zelf het menu, BBQ of buffet? En hebben jullie onze nieuwe Slepkök’n al gezien? Deze is zeer geschikt voor een bijzonder diner vol gezelligheid.


Met liefde zorgen wij ervoor dat jullie met plezier terugkijken naar deze bijzondere dag. Er zijn vele mogelijkheden, laat ons uw wensen weten, we denken graag met jullie mee! Samen maken we jullie dag onvergetelijk.

"Twentse gezelligheid en eindeloze mogelijkheden, wees welkom."
- Casper -
Casper

Daarom kies je voor Herberg de Gebrande Waateren

  • Prachtige tuin
  • Diverse zalen
  • Twentse gastvrijheid
Goorsestraat 15
7496 AA Hengevelde
Volg ons op: