Tafel met sweets
Bruidstaart | Enschede

Het Suikerhuisje

Gefeliciteerd met jullie aankomende huwelijk en de zoektocht naar een prachtige manier om met jullie gasten te proosten.

In Het Suikerhuisje hebben we een PASSIE voor zoet. Het is daarom dat we met plezier prachtige creaties maken voor jullie speciale dag. Wij dragen graag bij om het een liefdevolle en lekkere herinnering te laten zijn.De Bruidstaart

Voor ons is de bruidstaart het absolute hoogtepunt van een bruiloft! Met een moderne, elegante of klassieke uitstraling, de bruidstaart vertelt het verhaal van het bruidspaar.

Smaak en Design in perfecte harmonie, een ware symbool van liefde.De Sweet Table

Een Sweet Table een feest op tafel!

Een tafel met een aanbod van veelzijdige heerlijke Sweets die toegankelijk zijn voor alle gasten. Voor de aankleding van de tafel zijn de mogelijkheden eindeloos en kan van elegant tot speels en kleurrijk worden aangekleed. Het Proosten wordt daardoor feestelijk bijzonder.Hoe werken wij?

In een vrijblijvend gesprek bespreken we jullie wensen voor het ontwerp, de smaak, en het budget voor de Bruidstaart of de Sweet Table.

Vervolgens maken we de leveringsafspraken, en spreken we een datum af voor het ophalen van het proefpakket. Na het proeven ontvangen jullie de offerte.

Heel veel plezier met de voorbereiding van jullie trouwdag. En als er vragen zijn, hoor ik het graag.

Zoete groetjes,

Rodinne

"Een bruidstaart is een prachtige samenspel van geuren, kleuren en smaak met de belangrijke toevoeging van romantiek, nostalgie en schoonheid!"
- Rodinne -
Rodinne

Daarom kies je voor Het Suikerhuisje

  • PASSIE voor zoet geluk verspreiden
  • Met plezier prachtige creaties maken voor jullie speciale dag
  • Smaak en Design in perfecte harmonie, een waar symbool van liefde
Janninksweg 118
7513 DN Enschede
Volg ons op: