Landgoed het Hakenberg - Trouwen in Twente
Locatie | Beuningen

Historische buitenplaats Landgoed het Hakenberg

Tussen de heuvels van Oldenzaal en Denekamp ligt een bijzonder Landgoed Het Hakenberg. Met meer dan 100 jaar historie is dit een bijzonder erfgoed. Het landgoed is gesticht door de familie Blijdenstein en is met passie ontworpen door de bekende landschapsarchitect Wattez. Met renovatie en zorg is deze parel in het Twenste landschap hersteld.

Hoe bijzonder is het dan ook om te trouwen op deze unieke plek midden in de natuur op de historische buitenplaats Landgoed het Hakenberg in Beuningen? Een plek voor een intiem en bijzondere huwelijksceremonie en borrel. Vieren jullie de liefde samen met jullie familie en vrienden op deze prachtige plek? De mogelijkheden zijn enorm. Kiezen jullie ervoor om te trouwen in de oude boomgaard, of op het gazon met idyllisch uitzicht op de grote vijver? Of gaan jullie nog een stapje verder en trouwen jullie aan de rand van het water bij de prachtige vijver? Komen jullie dan als bruidspaar aanvaren in ons trouwbootje?

Ons landgoed beschikt ook over een theehuisje waar jullie gebruik van kunnen maken. Bijvoorbeeld om heel knus samen te wachten tot alle gasten zijn gearriveerd, of om je naderhand kort terug te trekken. Even weg van de drukte en echt een moment voor jullie samen.

Op Landgoed het Hakenberg is er veel mogelijk. We kijken ernaar uit jullie te mogen ontmoeten en samen jullie mooiste dag in te vullen!

Laat je verrassen door de prachtige, idyllische plekjes van Landgoed het Hakenberg
- Marloes -
Marloes

Daarom kies je voor Historische buitenplaats Landgoed het Hakenberg

  • Catering op locatie
  • Op en aan het water
  • Unieke buitenlocatie midden in de natuur
  • Proosten bij het theehuisje
Hakenbergweg 16
7588 RM Beuningen
Volg ons op: