Locatie | Holten

Hoog Holten

Ja ik wil!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en willen de mooiste dag beleven op een geweldige plek, lekker eten en samen feesten. Bij Restaurant & Hoog Holten gaan wij er samen met jullie een bijzondere dag van maken. Geen standaard invulling maar alles op maat omdat elk bruidspaar anders is. Alles onder één dak: te beginnen met het officiële jawoord bij ons idyllische trouwprieel in de bostuin. Daarna wordt de bruidstaart aangesneden en de Champagne ontkurkt.


Samen eten en lachen tijdens een chique diner. De prachtige feestzaal heeft een privé-terras en tuin, de perfecte plek voor jullie receptie en daarna, als jullie willen, sluit je af met een spetterend feest om de liefde te vieren. Misschien wil je wel blijven slapen samen met familie en getuigen en de volgende ochtend nagenieten bij het ontbijt?


Weddingplanners Hanneke en Bianca luisteren goed naar jullie wensen en (bijna) alles is mogelijk bij Hoog Holten. Jullie zijn van harte welkom voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek zodat we, geheel vrijblijvend, een offerte op maat kunnen maken.

"Trouwen bij Hoog Holten is een dag vol liefde, aandacht en gastvrijheid. Wij zorgen graag voor dat gouden randje."
- Hanneke en Bianca -
Hanneke en Bianca

Daarom kies je voor Hoog Holten

  • Trouwen in het bos
  • Privé-terras en ‑tuin
  • Schitterende feestzaal
  • Overnachten voor jullie en jullie gasten
Forthaarsweg 7
7451 JS Holten
Volg ons op: