Fotografie | Hengevelde

Ja, IK Lach Fotografie

We leggen graag emoties, mooie momenten en herinneringen vast!

Op jullie mooiste dag willen jullie genieten van het momenten jullie dierbaren om jullie heen. Ja, IK lachfotografie begrijpt dat en zorgt ervoor dat die speciale momenten vast worden gelegd. Spontane bruidsfotografie met oog voor detail en compositie door twee enthousiaste award winnende bruidsfotografen. Ons enthousiasme en energie komen goed van pas om niet alleen jullie, maar ook jullie familie, vrienden of collega’s ongedwongen en authentiek op de foto te zetten. Geen stoffige, stijve “verplichte” foto’s.

Ja, IK lach fotografie staat voor karaktervolle foto’s, waarbij we de nadruk leggen op ongedwongenheid. Op een bruiloft gebeurt er van alles tegelijk. Teveel om door één fotograaf vast te leggen. Wij werken altijd met twee fotografen, zodat geen moment verloren gaat en dat je bij de mooie momenten foto’s van twee kanten hebt. Jullie willen elkaars blikken toch terug kunnen zien bij bijvoorbeeld de ontmoeting?

Ons doel is jullie een fotoreportage te geven, waarbij jullie genieten van het moment en waarbij jullie en je dierbaren verrast en geraakt worden door het eindresultaat. Pure en persoonlijke foto’s met oog voor detail en een originele compositie.

Gaan jullie trouwen in het buitenland? Dan hebben wij een fantastisch Destination Wedding pakket voor jullie klaar liggen!

Zeggen jullie ook ‘ja IK wil’ ? We zijn benieuwd naar jullie plannen 🙂

Wij zorgen voor een fotoserie waardoor jullie je trouwdag keer op keer kunnen beleven.
- IK, Rene -
IK, Rene

Daarom kies je voor Ja, IK Lach Fotografie

  • Oog voor detail en compositie
  • Award winnende fotograaf
  • Pure en persoonlijke foto's
  • Jullie eigen webpagina
Fluttert 5
7496 BK Hengevelde
Volg ons op: