Trouwambtenaar | Nijverdal

Judith Konings Trouwt

Jullie gaan trouwen, wat fantastisch!

Ik ben Judith Konings, zangeres en ceremonieel trouwambtenaar oftewel ceremoniespreker. Als professionele ceremoniespreker geef ik mijn bruidsparen de ceremonie van hun leven. Door mijn oprechte interesse en betrokkenheid vanaf het eerste moment, leer ik jullie ├ęcht kennen. Ik tover jullie wensen en wat jullie mij toevertrouwen, om tot een ceremonie die ademt wie jullie zijn.

Naast uitgebreide gesprekken met jullie, spreek ik ook met jullie vrienden en familie. Dit zorgt niet alleen voor extra diepgang en die ene verrassende anekdote in de speech, maar ook voor meer betrokkenheid van jullie dierbaren bij jullie bruiloft.

Mijn speech is JULLIE verhaal. Zo beeldend dat je alles herbeleefd. Van mij geen speech zonder dat je keihard moet lachen. Geen speech zonder brok in je keel. Over bijzondere momenten uit jullie leven maak ik gedichtjes. Deze verweef ik in de ceremonie, waardoor de tijd even stil lijkt te staan.

Zoals gezegd ben ik ook zangeres en als het bij jullie wensen past, neem ik een graag een pianist mee om jullie ceremonie te omlijsten met live-muziek.

Lief bruidspaar, of het nu sprekend of ook zingend is, ik maak ook JULLIE ceremonie graag onvergetelijk.

Warme, enthousiaste groet,

Judith

"Mensen trouwen, het doet mijn hart sneller kloppen"
- Judith Konings -
Judith Konings

Daarom kies je voor Judith Konings Trouwt

  • Oor voor detail
  • Passie voor taal
  • Liefde voor het vak
  • Vol enthousiasme
  • Flinke dosis humor
Hoge Dijkje 14
7442 AE Nijverdal
Volg ons op: