Catering | Harbrinkhoek

Kampkuiper

Jullie mooiste dag vieren bij Kampkuiper? Het is mogelijk zoals jullie dat willen! Omdat wij geloven dat iedere bruiloft uniek is, met eigen wensen, aandachtspunten en invullingen stellen wij graag, samen met jullie, een geheel op maat gemaakte dag samen!

Zoeken jullie een originele trouwlocatie in Twente voor jullie huwelijksvoltrekking? Een van de mooiste trouwlocatie van Twente is de Kroezeboom op de Fleringer Es, hier kun je onder de takken van een van de oudste en beschermde karakteristieke eiken boom naast een kapelletje, officiƫel je huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Het is bij Kampkuiper ook mogelijk om voor de wet te trouwen binnen in ons restaurant of buiten bij de vijver.

Onze trouwlocatie ligt in een schitterende omgeving. De prachtig stijlvolle zalen, culinaire mogelijkheden en de bijzondere entourage zorgen er op zichzelf al voor dat jullie bruiloft een uniek feest wordt. Trouwen jullie op een eigen locatie? Dan verzorgen wij ook graag de catering, wij kunnen in alles voorzien en denken graag met jullie mee!

Daarom kies je voor Kampkuiper

  • Unieke ceremonielocatie
  • Trouwen voor de wet
  • Schitterende omgeving
  • Catering op locatie
Almeloseweg 113
7615 NA Harbrinkhoek
Volg ons op: