Locatie | Hellendoorn

Landgoed de Uitkijk

Ja, ik wil..... trouwen op een unieke locatie in Twente! De ceremonie kan buiten plaatsvinden, aan de rand van het heideveld op Landgoed de Uitkijk. Of trouw sprookjesachtig in het bos, onder de dikke boom bij de diepe zandkuil, die achter het hotel ligt. Bij minder mooi weer vindt de ceremonie binnen plaats, in één van de sfeervolle zalen met uitzicht op het bos. Decoreer de witte trouwstoelen met bloemen en plaats grote kleurrijke boeketten voor een romantische sfeer. Jullie ceremonie staat niet onder tijdsdruk. Neem alle tijd voor dit gedenkwaardige moment.

TOOST EN TAART
Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven! Daar moet uiteraard op getoost worden. De bubbels staan klaar en de bruidegom mag met een groot zwaard de hals van een Magnum fles bubbels slaan! Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Neem een drankje van de limonadebar, snoep van de candybar of pak een biertje uit een zinken bak vol speciaal bieren.

HUWELIJKSDINER
Geniet van een uitgebreid huwelijksdiner bij Landgoed de Uitkijk. Romantisch aan ronde tafels of schuif met z'n allen aan een lange tafel voor een sharing dinner. Samen proeven en delen. Het is allemaal mogelijk! Is het mooi weer, dan kan onze kok buiten koken boven open vuur. Loop langs het buffet en proef de lekkerste grill gerechten van de buitenkeuken. Zo creëer je een ongedwongen sfeer.

AVONDBORREL
Gezellig naborrelen met jullie daggasten in een relaxte loungesetting, dat is mogelijk. Wensen jullie liever een spetterend avondfeest dan kan dit plaatsvinden bij bijvoorbeeld de Lantaarn in Hellendoorn of de Budde in Nijverdal.

HUWELIJKSNACHT
Uiteraard wil je na een onvergetelijk huwelijksdag nog lang niet naar huis! Dat hoeft ook niet, want jullie kunnen je huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite met bubbelbad. Familie en vrienden kunnen blijven overnachten in een van de 12 stijlvolle hotelkamers van Landgoed de Uitkijk. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt klaar en kunnen jullie nog gezellig napraten over deze unieke dag.

"Speciale momenten zijn er om te koesteren."
- Team, Landgoed de Uitkijk -
Team, Landgoed de Uitkijk

Daarom kies je voor Landgoed de Uitkijk

  • Bib gourmand restaurant
  • De gehele dag kan plaatsvinden op ons Landgoed
  • Trouwen midden in de natuur
  • Persoonlijke weddingplanner op locatie
Hellendoornsebergweg 8
7447 PA Hellendoorn
Volg ons op: