Fotografie | Rijssen

Marjoly Fotografie

Trouwen in 2022? Jullie gaan trouwen! Wat super leuk, van harte gefeliciteerd. Een dag waar jullie vast enorm naar uitkijken & naar toe leven. Om deze dag bijzonder te maken moet er het één en ander geregeld worden. Waaronder een trouwfotograaf waar jullie je prettig bij voelen.

Mijn naam is Marjoly Makkinga, ben 29 jaar oud en woon samen met Johan en hondje Beau in het mooie Rijssen. Hou van borrelen met vriendinnen, wandelen met de hond, gezellige zomeravonden, op reis en van frikandellen. Ruim 12 jaar geleden is mijn liefde voor fotografie ontstaan. Ik vond het geweldig om alles vast te leggen, te spelen met diepte, uren lang te oefenen en met mijn camera op pad te gaan. Foto’s heb ik altijd al heel erg belangrijk gevonden. Het is ook echt ontstaan vanuit een hobby, nooit met het idee dat ik hier ooit wel eens mijn geld mee zou kunnen verdienen.

Ik ben heel klein begonnen, reportages met familie en bekenden. Al snel kwamen de eerste aanvragen buiten mijn eigen kring, super spannend! Inmiddels ben ik al een paar jaar fulltime aan het werk als bruidsfotograaf. Buiten het bruidsseizoen om schiet ik ook zakelijke opdrachten, foodphotography, newborn lifestyle fotografie, cakesmashes en families!

"Marjoly Fotografie, meer dan een klik!"
- - Marjoly Makkinga- -
- Marjoly Makkinga-
Hagslagen 1
7462 KA Rijssen
Volg ons op: