Merette Kuijt - Trouwen in Twente
Fotografie | Almelo

Merette Kuijt Fotografie

Mijn foto’s zijn zintuigelijk. Je moet ze voelen, ruiken, proeven. De lichte ruwheid van een linnen jurk, de geur van een warme zomerdag.  Ik ben van mening dat je de mooiste momenten kan vastleggen als je een persoon zijn gang laat gaan en niet te veel regisseert. Ik vang die momenten, waarin je jezelf bent, waarin echte emotie zit. Een mooie foto laat zich niet afdwingen, die ontstaat vanzelf als een iemand zich prettig voelt. Ik verbeeld jullie verhaal voor jullie of voor anderen. Zodat je de herinnering voor nu en later borgt.


Als fotograaf weet ik mij goed onderdeel te maken van jullie gasten en wordt zo echt onderdeel van jullie trouw gezelschap. Hierdoor val ik als fotograaf niet op en kan ik de spontane momenten tijdens jullie dag goed vastleggen.


Ik hou van bruiloften waar veel van jullie zelf in terug te vinden is, met een ontspannen en ongedwongen sfeer. Als moeder van twee vind ik het ook heerlijk om kinderen op bruiloften te zien. En om in de avond mij samen met jullie op de dansvloer te begeven.


Kijken of wij een goede match zijn? Neem een kijkje op mijn website of vraag voor meer informatie mijn trouwbrochure aan.

Ik leg jullie vast, zoals jullie jezelf en anderen graag ziet
- Merette -
Merette

Daarom kies je voor Merette Kuijt Fotografie

  • Verhalende fotografie met aandacht voor de kleine momenten
  • Spontane en ongeposeerde beelden die je voelt
  • Volle kleuren en contrastrijke zwart/wit
  • Liefde voor bruiloften met kinderen
Gerard Doustraat 15
7606GA Almelo
Volg ons op: