My Kitchen Playground - Trouwen in Twente
Bruidstaart | Nijverdal

Mykitchenplayground

'EDIBLE ART'. Modern, vernieuwend, romantisch, clean & out of the box. Zo zou je de stijl van Mykitchenplayground het beste kunnen omschrijven.


Onderdeel mogen zijn van een van de mooiste dagen uit jullie leven is een van de grootste complimenten die je haar kan maken. Mykitchenplayground is niet alleen in het mooi Twente te vinden, maar reist met haar creaties het hele land door. Het is een ‘onewomanshow’, van de eerste kennismaking, de proeverij, bakken en decoreren, tot het persoonlijk bezorgen van het bruidswerk…. Nienke is erbij! Juist die persoonlijke benadering zorgt ervoor dat zij als geen ander weet hoe zij jullie ideeën om kan zetten in iets waanzinnigs.


Alle rijke cakes, vullingen en crèmes die de keuken verlaten zijn huisgemaakt en dat proef je! Want laten we eerlijk zijn, het moet er niet alleen fantastisch uitzien maar ook zo smaken!


Dus durven jullie het aan om een statement te maken en een klein beetje buiten de ‘klassieke-bruidstaart-lijntjes’ te kleuren?…. Neem dan snel contact op en schuif letterlijk aan in de keuken van Mykitchenplayground voor een heerlijke proeverij.


Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Nienke

Onderdeel mogen zijn van een van de mooiste dagen uit jullie leven, is een van de grootste complimenten die je mij kan maken
- Nienke -
Nienke

Daarom kies je voor Mykitchenplayground

  • Statement pieces
  • Maatwerk met oog voor detail
  • Persoonlijk contact
  • Rijke en volle smaken
Lepelblad 1
7443 TN Nijverdal
Volg ons op: