Nassau Tailors Enschede - Trouwen in Twente
Kleding | Enschede

Nassau Tailors Enschede

Nassau biedt een zeer persoonlijke winkel- en tailoring experience om ervoor te zorgen dat jouw trouwpak helemaal perfect wordt. Met meer dan genoeg stoffen, kleuren en stylingopties zorgen we ervoor dat we samen tot het beste resultaat komen voor jouw trouwpak. Dit in een ontspannen sfeer in onze showroom in Enschede.


Hoe gaan wij te werk? Als eerste maak je bij ons een afspraak, of kom je gewoon even gezellig binnenlopen. Samen met één van onze medewerkers regelen wij een totale meting voor jou in onze showroom. Wanneer nodig kunnen we ook bij je thuis komen.


Vervolgens gaan we samen uitzoeken welke stoffen en kleuren het beste bij jouw wensen passen. Wij werken alleen met de beste stoffen, voornamelijk uit Italië en Groot-Brittannië. Wanneer alles is uitgezocht wordt het pak op maat gemaakt met handgemaakte details. Met jarenlange ervaring op het gebied van kleermakerij, garanderen wij dat jouw pak als gegoten zal zitten.


Wij zorgen ervoor dat elk detail perfect is. Na 4-5 weken is het volledige trouwpak helemaal op maat en klaar om te passen. Wij nemen vervolgens contact op om een afspraak in te plannen om alles door te passen. Tijdens dit moment suprême zorgen wij ervoor dat het met zorg samengestelde trouwpak perfect bij past en voldoet aan alle wensen. Daarna ben jij helemaal ready to marry!


Wij kijken er naar uit je te helpen bij jouw perfecte pak. Zodat jij kunt stralen op je grote dag. Kom gerust een binnenlopen bij ons pand in Enschede, de koffie staat voor je klaar.

Geen enkel trouwpak gaat hier hetzelfde de deur uit’
- Claudine -
Claudine

Daarom kies je voor Nassau Tailors Enschede

  • Items perfect op maat
  • Keuze uit de mooiste exclusieve stoffen uit Italië en de U.K.
  • Jarenlange maatwerk ervaring in zowel binnen- als buitenland
  • Geen voorraad, we maken precies wat jou past
  • Full service concept, ook buiten winkeltijden
Haverstraatpassage 20
7511 EW Enschede
Volg ons op: