Vervoer | Fleringen

Nostalgisch Rijden.NL

Liefde voor oldtimers!
Met onze ruime keuze in oldtimer auto’s en bussen kunnen wij op een sfeervolle wijze het trouwvervoer verzorgen! Wij zijn in het bezit van 15 unieke oldtimers : 12 auto’s en 3 bussen. Stuk voor stuk goed onderhouden en klaar om met bruidsparen en hun gasten de weg op te gaan.


Toeren door Twente
Rechtstreeks naar de trouw- en feestlocatie? Dat kan. Wij kennen in Twente ook heel mooie omwegen. Onderweg op een mooie plek picknicken? Kan geregeld worden. Langs verschillende horecalocaties rijden en tijdens elke stop een deel van het diner geserveerd krijgen? Ook dat arrangement bieden wij tegenwoordig aan. Doet het altijd goed, zo’n ‘bruiloftsdinertour’.


We gaan hier niet alle oldtimers langs, maar er zijn er een paar die we er toch even extra willen uitlichten. De crèmekleurige Volvo Amazone uit 1967 bijvoorbeeld, die qua kleur goed bij een witte bruidsjurk past. En de rood-witte Volkswagen T2 uit 1979: een mooier personenbusje bestaat er niet! Of gaan jullie voor de Berliner Bären stadsbus? Dat is een dubbeldekker uit 1973, met 68 zitplaatsen. En net zoals de andere twee oldtimerbussen is ook dit exemplaar voorzien van een muziekinstallatie en een bar. Gezelliger wordt het trouwvervoer niet.


Wist je dat onze oldtimers ook heel fotogeniek zijn? Kom vrijblijvend een keer langs om onze oldtimers te bekijken!

"Met onze ruime keuze in oldtimer auto’s en bussen kunnen wij op een sfeervolle wijze jullie trouwvervoer verzorgen!"
- Chris & Letty -
Chris & Letty

Daarom kies je voor Nostalgisch Rijden.NL

  • Ruime keuze in oldtimer auto’s en bussen
  • 15 unieke oldtimers
  • Wij weten alle mooie routes in Twente
  • Bruiloftsdinertour
Het Meiken 7
7666 NS Fleringen
Volg ons op: