Peper&Zout
Planning/Service | Enter

Peper&Zout

Jullie mooiste dag persoonlijk maken, dat is waar ik blij van wordt! Met een groot hart voor organiseren en stylen help ik jullie graag bij het waarmaken van jullie droomdag! Ik ben een nuchtere Twentse weddingplanner en -stylist met liefde voor de liefde!

Jullie bruiloft tot in detail geregeld! Daarbij help ik jullie met alle liefde. Jullie smaken samen brengen en zo unieke herinneringen te creƫren voor jullie en jullie gasten. Eigentijds, eigenzinnig en helemaal volgens jullie eigen stijl. Of je nu voor kleinschalig en romantisch gaan of voor uitbundig en groots, ik help jullie graag!

Door mijn ervaring met styling, kleur en het organiseren van events weet ik precies de juiste touch aan jullie bruiloft te geven. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek begrijp ik wat jullie voor ogen hebben en maak op basis daarvan een passende offerte. Laat het regelen over aan mij en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Naast het volledig weddingplanner zijn, kunnen jullie mij ook inhuren voor alleen de styling van jullie bruiloft!

Mijn geluk zit in jullie mooiste dag persoonlijk te maken
- Corrie -
Corrie

Daarom kies je voor Peper&Zout

  • Liefde voor de liefde
  • Styling van jullie bruiloft
  • Unieke items voor de verhuur
  • Oog voor detail
Rondweg 13A
7468 MD Enter
Volg ons op: