PicMe - Trouwen in Twente
Styling/verhuur | Vriezenveen

PicMe Photobooth

Geef extra sfeer aan jullie bruiloft!

Met de PicMe Photobooth brengen jullie je gasten in de juiste stemming en wordt jullie bruiloft één groot feest! De photobooth is uitgerust met een professionele camera die er voor zorgt dat jullie foto’s in een hoge kwaliteit worden afgedrukt. En dat binnen 12 seconden! Van jong tot oud iedereen vindt het leuk om gebruik te maken van de photobooth. Met de foto strips die standaard dubbel worden geprint hebben jullie gasten direct een tastbare foto van deze fantastische dag.

Combineer de foto strips met ons gastenboek (met vragen!). Bij een blanco boek krijg je vaak een standaard tekst. Maar met de vragen in ons gastenboek krijg je soms de leukste antwoorden! En uiteraard is er ruimte om de fotostrip direct op te plakken. Waarom stoppen als het leuk wordt? De PicMe Photobooth huur je altijd voor onbeperkte tijd. Zo kunnen jij en je gasten nog langer genieten van het foto’s maken. Aan het einde van de avond worden de foto’s steeds leuker, gekker en soms zelfs een tikkeltje gênant. En wat leuk is dat de gasten vaak niet weten dat jij alle foto’s ook digitaal ontvangt ;).

We komen de photobooth leveren voordat de gasten arriveren en halen hem de volgende dag (of aan het einde van het feest) weer op. Onze bezorg afspraken maken we zoveel mogelijk met de feestlocatie zodat jullie er geen omkijken naar hebben. Onze photobooth is erg gemakkelijk te bedienen met 1 druk op de knop. Daardoor leveren wij onze photobooth onbemand. Dit levert namelijk nog meer leuke en gekke foto’s op. Gasten voelen zich hierdoor vrijer om de hele avond door foto’s te maken.

"Een blijvende herinnering!"
- Stian -
Stian

Daarom kies je voor PicMe Photobooth

  • Altijd een feestje
  • Geen maximale eindtijd op jullie trouwdag
  • Foto's direct geprint
  • Gastenboek 2.0
Vriezenveen
Volg ons op: